Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav, da li je neko zainteresovan za Nepal, dogovorili bi se za period.

Ja cu biti u Nepalu od 19.10. do 01.11. Javi na PM ako se organizujes za taj period, pa mozemo zajedno na neki trek i sl.

Nas jedan prijatelj planira Indiju i Nepal pa ako Vas zanima mogu poslati njegov mail . Normalan lik skroz , to sto ne putuje sa nama je dokaz toga . 

• Author

Napisite mi njegov mail.

Hvala unapred

Cim napravim novi pasos (ovaj sada nema mesta ni za jedan pecat) idem u Jungle Tribe, vec sam bila i raspitivala se, imaju povoljnu opciju za Nepal 15dana od 05.10. sva putovanja organizujem uglavnom sama, no svi pricaju da je Nepal nesigurna i nebezbedna zemlja. Zato putujem preko agencije, prijateljima Nepal nije ni malo inrteresantan. stoga mi je preostala opcija agencija.

Edited by Lena86

Ne znam odakle info da je Nepal nesigurna i nebezbedna zemlja. Znam nekoliko ljudi koji su bili tamo i svi pricaju upravo suprotno.

36 minutes ago, Lena86 said:

Napisite mi njegov mail.

Hvala unapred

Cim napravim novi pasos (ovaj sada nema mesta ni za jedan pecat) idem u Jungle Tribe, vec sam bila i raspitivala se, imaju povoljnu opciju za Nepal 15dana od 05.10. sva putovanja organizujem uglavnom sama, no svi pricaju da je Nepal nesigurna i nebezbedna zemlja. Zato putujem preko agencije, prijateljima Nepal nije ni malo inrteresantan. stoga mi je preostala opcija agencija.

Nemas potrebe za agencijom u Nepal . Jeftina , bezbjedna zemlja . Ako izuzmemo saobracaj , uvjek se sjetim straha Rija iz vozaca na ledu koji se stravio zelenih autobusa . Zemlja gdje bi se rado ponivo vratili definitivno . A o agenciji necu nista reci jer u startu jeste jeftino ali na kraju i ne bas . A samo da to organizujete bicete u gotelima umjesto hostelima , i sve vidjeti ne zavisiti od grupe i opet ce Vas ispasti jeftinije . 

Mail je [email protected] 

Pozdrav

• Author

Hvala Vam puno na ovom svrsishodnom odgovoru. I ja mislim da ja bolje da sve organizujem sama. Drago mi je da ste podelili svoje iskustvo. 

Moje prijateljice koje stanuju u Mumbaju, poljakinja i francuskinja, bile su sada pre neki mesec same u Nepalu, nikakvih problema, isto kao u Indiji. Uključujući i to što svi 'bleje' u njih, ali navikle su :smile: 

• 5 months later...

Pozdrav!

Budući sam zainteresovana za put u Nepal ove godine (trenutno prelistavam ponude agencija, mada takođe samo organizujem svoja putovanja), volela bih da znam kakva su novija iskustva - bilo da je reč o samostalno organizovanom putovanju ili o putovanju preko agencije (Jungle Tribe, Manga...).

Veliko hvala unapred!