Jump to content

Featured Replies

Posted

Rezervisao sam kartu za 4 osobe Beogard-Alanja,preko Istambula,let je pocetkom oktobra.

E sad kod jednog od putnika sam slucajno prvo stavio prezime pa onda ime.

Nepovoljnost je sto sam rezervaciju odradio preko OTA,u ovom slucaju Flugladen je u pitanju..

Planirao sam da kontaktiram Turkish,mada kontam da ce me oni uputiti na Flugladen a u tom slucaju dodatni izdatak verujem da je neminovan.

Jel se jos neko nasao u ovakvoj situaciji?

Uplati neki kredit na skajp i zovi ih, valjda ce biti u stanju da rese situaciju, po mogucnosti, bez dodatnih troskova. Ili probaj prvo direktno preko predstavnistva Turkisha u BGu.

Predstavništvo neće moći ništa da uradi po pitanju toga pošto su karte kupljenje preko OTA, tako da će sve morati preko njih. Isto tako ima pravilo da ne mogu da se menjaju imena kod karata koje su kupljenje kod OTA.

Takođe ne verujem da će biti problem dokle god su ti ispravno upisani ime i prezime ako je samo obrnut redosled, kao što je neko spomenuo ranije postoji tolerancija na greške u imenu (do par slova, ne znam tačno koliko) tako da je ovo mnogo manji problem.

• Author

Pozvao sam predstavnistvo Turkisha u BGu,kazu da nece biti problem,bitno je samo da su imena i prezimena ispravno uneta tj da nema slovnih gresaka.

Tako da se nadam da nece biti neprijatnih iznenadjenja na aerodromu:smile: