Jump to content

Featured Replies

Posted

Što više tražim, sve mi se više čini da ta Krajova uopšte ni ne postoji. Koju god stanicu da pozovem, kojeg god prevoznika, prevoza nema. Dakle, putujem prekosutra, iz Bg za Krajovu. Ideja je da stignem sa što manje gnjavaže, a da ne bude preskupo ili predugačko putovanje. Autostop ne dolazi u obzir. Hvala na predlozima putnici flowers::

Imaš voz Temisvar Krajova više polazaka dnevo. Kako doći do Temišvara ne znam možda taxi iz Vršca da se cenkaš jer voz Vršac Temišvar ne saobraća, ukinut.

opcija ti je Gea turs koji vozi od Beograda do bilo koje adrese u Temišvaru. Cena 15e putovanje oko 3 sata + voz Temišvar Krajova cena oko 16 e putovanje traje oko 5 i po sati.

• Author

Hvala za predloge, a posebno za cene  flowers::

Taj put preko Temišvara je 200 km dalje nego put preko Kladova. A izađe i dosta skupo.

Da li je neko pokušao da ide do graničnog prelaza Kladovo, tj Karataš, i da li se može preći peške ili taksijem do sledećeg gradića u Rumuniji, pa dalje nastaviti lokalnim prevozom do Krajove?

možeš busom do Kladova,može peške preko granice na brani, ali do Turn Severina od koga ima bus do Krajove, ima 7,8 km e tu opet neki stop ti ne gine.sve komplikovano. Bio sam u Krajovi zimus autom i to je najpovoljnije ako ga imaš -čak i kada si sam (parking na aerodromu besplatan) - u suprotnom Gea+voz iz Temisvara