Jump to content

Featured Replies

Posted

Cao :-).  Da li bi neko na more od 20-og avgusta? Nisam nista konkretno isplanirala. Voljela bi da mi se javi zenska osoba ili moze kombinovano vece drustvo.  Imam 34 god. Nocni izlasci mi nisu prioritet ( trenutno na ovom ljetovanju),  mada sam prilagodljiva :). Prioritet jeste podjela troskova, ali ja sam uvijek i za upoznavanje novih ljudi i druzenja :smile:. Ne znam sta bih jos napisala jer i nemam konkretan prijedlog,osim da bude more :).

jesi samo za žensko društvo za putovanje i letovnje...

pozdrav

• Author

Pozdrav,

Odgovaralo bi mi da smjestaj dijelim sa zenskom osobom,ali ako je neko vece drustvo moze biti i kombinovano.

Ana Ana, 

Ja sam zainteresovana za put na neko more posle 20.08. 

Imam 41 godinu i nemam drustvo za put, ove godine cu morati sama ili ovako da sa nepoznatom osobom podelim troskove.

Najvise na moru volim plazu i more, bilo da je suncanje i kupanje ili setnjica, svakodnevni izlasci do kasno u noc me ne interesuju.

Ako si zainteresovana za put, slobodno se javi.

Pozdrav!

Ivana

Edited by Ana Ivana

javljam se :smile:

zainteresovana za letovanje krajem avgusta , pocetak septembra 

pozdrav 

Ako je neka raspoložena da se priključi ženskom društvancetu za Lefkadu kolima, početkom septembra, eventualno kraj avgusta, neka se javi :smile:

• Author

Mogu ići u jednom od dva termina

- od 20og do 27-og avg. ili

- od 4. sept. 

Ima li koga zainteresovanog za Grcku pocetkom septembra, devojka i ja bi isli kolima i trazimo nekoga za podelu troskova. Mozda bi posao i jos jedan drug, destinacija nije tako bitna.

• 1 year later...

Cao draga, ja sam zainteresovana. U sustini slobodna sam ceo Avgust tako da sam prilagodljiva sto se tice termina. Sto se tice mesta nije mi bitno gde. Moze i Grcka, Turska ili Vi dajte predlog neki.  I da je povoljnije ??