Jump to content

Featured Replies

Posted

Da li je neko zainteresovan za posetu navedenih drzava u trajanju do dve nedelje recimo? Planirao sam Wizz-om od Budimpeste do Malage (40-ak eur), odatle posle Trajekt za Maroko, u Maroku obici Fes, Rabat, Casablanku i Marakes (voz je jeftin) pa dalje busom do Agadir-a, odakle ima Wizz za Budimpestu (40-ak eur). Trajekt je 40e a voz kroz Maroko za sva mesta isto oko 40e. Racunam da bi sav prevoz bio do 200e max, plus smestaj (sto jeftinije naravno). Pol nije bitan, godine takodje kao ni broj osoba, sto vise to bolje.. :smile: bitno je da vole da putuju i da nemaju previse para :biggrin:  Sto se tice predloga, ako neki ima nesto, slobodno recite, u principu ovo je samo za sada grub plan puta, koji je moguce menjati u skladu sa dogovorom..

Možda je bolja ideja iz Malage za Tangeir Air Arabiom za 19€ :wink:

• Author

Woow, ovo je zlata vredna informacija, nisam ni znao za tu opciju. Hvala! Daleko laksa i brza a da ne kazemo i jeftinija, jos jednom hvala du-ki!

Hej!

Ja sam danas stavila oglas za putovanje u Istambul. Prvotna mi je ideja bila Maroko preko Španjolske ili Portugal. S obzirom da nemam suputnika, mislila sam da ne kompliciram: jedan let, jedan grad.

Ali, zapravo volim avanturu i dok čitam tvoj post, Maroko mi je i dalje jako privlačan.

S obzirom da sam iz Rijeke, često tražim letove iz Venecije, pa moja kombinacija uključuje nju.

Moj prijedlog je: let Venecija-Barcelona; let Barcelona-Fes; onda vlakovi Rabat, Casablanca i Marr.. i konačno Marrakesh-Barcelona let.

Ostanak u Barceloni nekoliko dana po dolasku ili povratku.

Ukupna cijena letova je 115€

Ja bih mogla putovati u drugoj polovici 10.

• Author

Cao, predlog mi se svidja, kao sto rekoh moj plan je ugrubo samo izlozen, dakle bitna je sustina, obici Maroko, a kako to uraditi..pa kako god :smile: 

Sto se tice vremena putovanja, ja sam fleksibilan i mogu bilo kad kad se dogovorimo. Jedino me u ovoj prici brine, kako do rijele i dalje do Venecija recimo, posto sam ja iz Vojvodine te mi je bliza opcija Bud..no verujem da ima resenja i za to :smile:

• Author

E pa ljudi, hvala svima na predlozima i savetima, ali evo da javim da je drustvo za put pronadjeno. Osoba koja je takodje avanturista, pozitivna i dovoljno smela da se upusti u ovakav put, te da je zahvaljujuci istoj organizovan sledeci plan: 

Iz Nis-a se leti za Italiju 10e, obilazak grada pa sutradan za Maroko (Fes) 20e. U Maroku sledi obilazak: Fes, Rabat, Casablanca i Marakes, te zatim let za Madrid (30e). Posle par dana iz Madrida let za Maltu (35e).  Boravak na Malti 5 dana i odatle let za Beograd (35e). Put traje 16 dana i startuje u Oktobru.

• 1 month later...

Da li je ovo putovanje već startovalo?

Ja bih se rado priključila... Možda su cene karata nešto više sad nego kada ste vi bukirali, ali svejedno - jako mi se dopala ideja.