Jump to content

Featured Replies

Posted

Od 01. septembra 2017. moguće je vizu Republike Kirgistan pribaviti elektronskim putem.

----------------------------------------------------------------------------

С 1 сентября 2017 года граждане иностранных государств могут получить электронные визы Кыргызской Республики

Система «электронная виза» позволяет гражданам всех иностранных государств получать въездные-выездные туристические или деловые визы Кыргызской Республики на срок до 90 дней посредством Интернет на сайте www.evisa.e-gov.kg, без необходимости обращения в дипломатические представительства или консульские учреждения Кыргызской Республики за рубежом, а также в визовые пункты в Международных пунктах пропуска через Государственную границу страны.

• 2 months later...

Amstel, hvala na informaciji! Ti nam dođeš kao Deda Mraz, prvo Iran, sad Kirgizijaklanj::

• 3 months later...
On 12/5/2017 at 1:54 PM, amstel said:

https://beta.rs/vesti/politika-vesti-srbija/79183-dacic-i-abdildajev-potpisali-sporazum-o-ukidanju-viza

"Ministri spoljnih poslovа Srbije i Kirgizije, Ivica Dačić i Erlan Abdildajev, potpisali su danas u Beogradu sporazum vlada dve države o ukidanju viza. "

Amstel i ekipa, 
Ja gledala neki dokument u kome i dalje stoji da treba da vadimo vizu, jedino nije potrebno nikakvo pozivno i sl. Ima li skorijih iskustava? Idem u maju u Kirgistan pa bas bi bilo fino ako nema potrebe za vizom ;)) 

• 3 months later...
  • 2 months later...

Na dnevnom redu skupštinskog zasedanja koje počinje danas:

"Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Владе Киргиске Републике о међусобном укидању виза за носиоце обичних пасоша, који је поднела Влада"

• 1 month later...
  • 1 month later...

E-visa portal u sekciji ,,Do I need visa?'' i dalje kaže da su nam vize potrebne. Pustio sam im mejl. Videćemo...

• 1 month later...

Odgovorili su da nam vize ne trebaju za period do 90 dana, i ažurirali E-visa portal. Tako da je sad sve razjašnjeno. :)

Ja sam evo upravo pošao iz Almatija za Biškek :D videćemo da li će tražiti šta na granici :/