Jump to content

Featured Replies

Nemoj ici orange waysom budimpesta-bratislava. Ja sam letos isao sa student agency busom, staje preko puta orange waysovog terminala kod stadiona i karta kosta 5 eura, tj bar je tad kostala. Imaju bolje buseve od orange waysa.

Jbg tek sad sam skontao da si vec kupio karte za OW. Izvinjavam se zbog pravopisa, zurio sam da iskucam poruku. Svima za ubuduce na relaciji Budimpesta-Batislava Studen Agency ( ceska autobuska kompanija) je mnogo povoljnija od OW-a, takodje imaju i bolje buseve, krecu sa manje vise istog mesta kao i OW.

@Pedjalon - vezbao sam madjarski na trafici pa mi je umesto petnaest, gospoja zapakovala 50 karata za metro...a posto sam pazario jos stosta i zurio, nisam ni pogledao sta sam uzeo...Potrosice se, nije problem  ;D

Evo mogu i ja : cena je od N Sada 30 eura u jednom pravcu...ja znam za ove :

www.balkanexpress.rs

www.hricko.eu/sr

Nekad moze i povratna za 50 eura ako nije guzva!

Molim Vas ko dobro poznaje prevoz u Budimpesti samo da vidi jesam li ovo tacno napisao jer u skripcu sam sa vremenom u Budimpesti i jedna greska u prevozu moze mi odneti vreme da zakasnim na bus za Bratislavu. Znaci ja idem sa Keleti stanice do Orange Way stanice. Jel ovako idem:

1. Prvo metro M2 (CRVENI) u pravcu Deak tera i izlazim na 3.STANICI (Ne racunam pocetnu na keletiu )

2. Spustim se do M3(PLAVI) U pravcu Kobanya i izlazim na 5. STANICI (Ne racunam pocetnu na Deak Teru)

Nadam se da sam u pravu.

Hvalaaa :))

ee hvalaa punoo :))

Ajd sad jedno glupo pitanje :)

Ja vec imam kartu za mtero, kupio mi drug koji je bio u Budimpesti prosle sedmice. Jel ja te karte ponistavam u nekom automatu ili samo tu kartu drzim kod sebe?

Znam da sam dosadan, priznajem :) Jel metro stanicu tu negde blizu zeleznicke Keleti, jer ja ujutru u 5 dolazim u Budimpestu i odmah moram na OW stanicu

ranje je bilo pitanja koliko je potrebno peške od Keleti stanice do stanice Orangewaysa , pre dve nedelje sam odšetao do tamo i potrebno je  oko 40 minuta.

Jel pisano vec o hostelu Elvis ovde?

Verovatno jeste ali nece skoditi jos jedna potvrda.

Vrlo dobar a jako povoljan smestaj.

Nocenje sa doruckom u dvokrevetnoj sobi SA kupatilom je 9e po osobi.

U trokrevetnoj je 8e a u cetvorokrevetnoj 7e po osobi

Lokacija je takodje sasvim solidna - Rakoczi ut 61, 500m od Keletija ka gradu.

Sobe su pristojno opremljene. http://assets.hb-assets.com/images/hostel/59000/59400-20100624040642.jpg

Ni dorucak nije los. http://assets.hb-assets.com/images/hostel/59000/59400-20100716010734.jpg

Ima ja mislim samo 5 soba, pa zna da bude cesto popunjeno.

Mislim da ih ima samo na Hostelbookers.

Sve u svemu - moja preporuka. :)

Ako budete hteli,  imam ja fenomenalan stan u Budimpeshti, ako bude neko hteo da ide u neke grupice ili shta znam,ne voli hostele itd...

Ishla sam sa deckom na bum , i neki matori  nam sasvim slucajno nashao taj stan, poshto je video da,ako neshto ne nadjemo u skorije vreme, da cemo spavati na ulici. Stan je 40 eura 24h, i covek dozvoljava max 6 ljudi da borave u njemu. Vrlo je isplatljivo, a stan je fenomenalan, ogroman ! Pa ako neko bude zainteresovan, nekad, neka se javi :)    :mah:

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Da li je moguce uzeti Beograd special zeljeznicku kartu i koristiti je u dva navrata jer moram da putujem 28.04. iz Budimpeste do Sbubotice gdje cu ostati na Trenchtown festivalu a onda oko 02.05. bih nastavio za Beograd?

Da li je moguce uzeti Beograd special zeljeznicku kartu i koristiti je u dva navrata jer moram da putujem 28.04. iz Budimpeste do Sbubotice gdje cu ostati na Trenchtown festivalu a onda oko 02.05. bih nastavio za Beograd?

Inače je za međunarodne železničke karte po standardnoj tarifi moguće da se napravi prekid putovanja neograničen broj puta na ruti ispisanoj na karti, međutim, pošto je ovde u pitanju special karta, nije moguće.

Dokument (na mađarskom), koji to potvrđuje:

http://dijszabas.uw.hu/dijszabas/download.php?fname=./Szerbia_es_Montenegro_ZS_ZCG/Beograd%20Special.doc

• 1 month later...

Caoooos. . .Vidim da dosta Vas bas dobro poznaje Budimpestu. . .Zanima me gde se u Budimpesti povoljno moze naci PS3 i igrice za isti? Ako ima neki sajt bi takodje pomogao. . .

www.arukereso.hu/jatek-konzol-c3154/sony/playstation-3-ps3-p14696867/

www.supergamer.hu/playstation-3-c-618.html

www.expressz.hu/szorakoztatoelektronika/konzol/ps3/

www.konzolaruhaz.hu

da li neko zna koliko je dnevni parking na budimpestanskom aerodromu (bar otprilike)?

Bio sam pre par dana i za skoro 2 sata cena je bila 1560 forinti,to ti je oko 500 dinara. Znaci racunaj da je oko 700 forinti sat. Ali kada dodjes na aerodrom ferihegy1 ili ferihegy2,imas mnogo Payparking automata,na njima ti pise cena. Ovo sto sam ti napisao je priblizno tacno +- 100 forinti.