Jump to content

Featured Replies

Posted

Sve svetske destinacije dolaze u obzir izuzev Kube, Kostarike, Kenije, Zanzibara, Tanzanije, Tajlanda i USA ( deja vu ). Prvo naredno putovanje 22.12.- 26.12.2017, produzeni vikend, destinacija: neka od evropskih metropola, npr. Lisabon. Prvo sledece putovanje januar 2018, npr. Cartagena, Columbia ; Mauricijus ; Vijetnam etc. Otvoren sam za predloge.

Obrazovan decko, 1980 godiste. 

Do koliko godina? Evo moja baba zainteresovana za Vijetnam jos od Vijetnamskog rata, ali nije deda hteo da je pusti da luta po svetu. Sad je umro, pa nema prepreka. Obrazovana, dobrodrzeca, avanturistickog duha, devizna penzija.  A i mi deca bismo se radovali da imamo mladog dedu ako se zavolite tamo. 

• Author

.Vrlo duhovito:) Od 25 - 35 godina, ne verujem da ti je baba tako mlada.

Edited by Lion 80

• Author

"Prijatelj za put

Bio to saputnik, suputnik, supatnik ili sapatnik, pronađite ga u ovoj rubrici."- glasi naziv foruma

Sve je napisano u muskom rodu, ali nadam se da se to odnosi i na zenske osobe. A da ti nisi mozda zainterosovana, mislim cim citas i komentarises?

Nemoj na osnovu godina da odbacujes babu. To ti je novo iskustvo, sigurno nikad nisi imao devojku koja stavi protezu u casu pre spavanja... A i sigurnija ti je moja baba. Ovako preko neta moze da te startuje neka trandza pa ces jos i nevinost da izgubis. 

Hoces da volis, ne znas da ljubis, nemoj Mile vreme da gubis.  Davorike dajke...

On 10/12/2017 at 10:50 AM, Lion 80 said:

Otvoren sam za predloge.

Pa budi otvoren i za babe.

Da ne gresim dusu,posto ne znam mmladjinu babu,ali mislim da bi i ona bila otvorena za tebe.

Ma baba prva liga. Dobro, sad je omatorila, pa su joj spali kriterijumi i onda moze i ovaj lavic da prodje, inace ga u najboljim godinama ne bi pogledala.

Ok,ako neces moju babu, onda nek ponude i ostali svoju, pa ti odaberi koju hoces. Al da zoves na svadbu forumase, admini mogu da ti budu kumovi. Eto, sve resismo. Roditelji srecni jer im se sincina zeni, baba srecna jer dobila piletinu, ti srrcan jer imas nekog da ti skuva, da te opere, nekog ko ce misliti da li si gladan

• Author

Imam utisak da se neki homoseksualci ovde vrlo vredjaju sto se trazi samo zensko drustvo:biggrin:

Ma 100% im krivo jer je takav delija i muskarcina strejt, eno Azdejkovic saziva konferenciju za stampu zbog tebe. Druze, omasio si forum. Niti je ovo klub gejeva niti ucveljenih muskaraca koji ne znaju kako da dodju do devojke. Imas DM SAT pa tamo ostavi poruku. "obrazovan lav 80 (nisu godine) trazi devojku do 35 godina za seks, moguc i brak" 

Aj sad ozbiljno: najbolje bi ti bilo da platis prostitutku tamo kad dodjes. Njih ne zanima ni to sto si mucenik koji trazi zenu na forumu o putovanjima, bitno je da imas lovu

Guest
This topic is now closed to further replies.