Jump to content

Featured Replies

u kom periodu? ja sam planirala Indoneziju ili Filipine (mada pre Filipine) dec/jan..

• Author
u kom periodu? ja sam planirala Indoneziju ili Filipine (mada pre Filipine) dec/jan..
Kasnije baš.. Sledećeg leta sigurno

Послато са LG-M250 уз помоћ Тапатока

Zasto preko agencije uopste? Mogu da se pohvalim da sam svoje prvo putovanje u Aziju (honey moon) organizovao sam bez ikakve agencije i da smo se proveli savrseno. Isli smo na Koh Samui koji svima toplo preporucujem. Sve naravno zavisi sta zelis i za koji novac ali posto si iz Srbije kontam da su ti finansije ipak faktor koji ne mozes da zanemaris tako da samoorganizacija je majka svih usteda :biggrin: Letove gledaj preko tripadvisor-a pa kad isfiltriras najpovoljnije prevoznike ides na njihov sajt pa malo dzaras datume :smile: sve u svemu msm da je nama najbolja veza sa jugoistocnom azijom Qatar airways, sa njim mozes do Balija i nazad ako to uradis dovoljno ranije i van neke top sezone za cca 500-600e a smestaj trazi preko agode ako zelis nesto luksuznije (booking ne preporucujem) ili uvek privlacni airbnb ako zelis nesto jefitinije...

Viza nije potrebna. Najbitniji faktor je vreme. Znam ljude koji su nedavno bili tamo (jul-avgust), kažu da je bilo loše vreme, ali su se sjajno proveli. Ipak je to Bali.:smile:

• 2 weeks later...