Jump to content

Featured Replies

Posted

Naime cak i pored deset prijatelja zakljucno sa rodjenim bratom ja ne mogu doci do tacne informacije!  Molila bih nekoga ko je vec duze vreme na Malti sa porodicom da mi odgovori na pitanje: Ako suprug radi i ima papire i pritom dobro zaradjuje i legalno podnese i za nas (ja i sin) zahtev za boravisnu dozvolu sta nam je potrebno za to? 

Jedni kazu ne moze da se dobije ako nema 5000e na racunu. Jedni kazu da treba da uradimo medjunarodni vencani list. Jedni kazu da ne treba nista osim ovog sto vec ima a to je ta njegova radna dozvola iliti ID pa na osnovu nje dobijamo i mi. Jedni kazu da ce se raspitati. A ja vise nemam strpljenja da cekam pa ako ima neka dobra dusa da mi kaze tacno kako su oni prosli kroz taj postupak bila bih zahvalna!  :smile:

Edited by Crnatackica

• 2 weeks later...

Nazoves ambasadu Malte i lepo ih pitas.

I dobijes najtacniji moguci odgovor,umesto sto ides unaokolo po komsiluku i raspitujes se :wink:

• 2 years later...
On 1/8/2018 at 5:39 AM, Laza GNR said:

Nazoves ambasadu Malte i lepo ih pitas.

I dobijes najtacniji moguci odgovor,umesto sto ides unaokolo po komsiluku i raspitujes se :wink:

Imam pitanje. Da li je moguće,što se tiče Malte, izvršiti spajanje porodice u slučaju majke koja ima hrvatski pasoš i punoletne ćerke koja ima samo srpski pasoš?