Jump to content

Featured Replies

Posted

Vidim da ne postoji tema za ovu aviokompaniju pa zato otvorih temu a ujedno imam i neke nedoumice ukoliko je neko leteo sa njima.
Elem, treba za mesec dana prvi put da letim sa njima iz Bratislave do Moskve a potom iz Moskve za Larnaku. Interesuje me posto pise da online check in nije moguc kada se leti iz Bratislave i da mora na aerodromu pa me interesuje da li da ocekujem neki dodatan trosak na aerodromu? A opet nadjoh i ovu ovu informaciju koja me opet brine posto naravno mesto nisam uzeo jer se stedi na svakom dinaru http://prntscr.com/i0j2m6 

Ne vidim razlog za brigu. Ako ne moze online check-in u Bratislavi, to ne znaci nuzno da ces ti sad da platis za to, nego jednostavno iz nekih, ko zna kojih, razloga, eto, online check-in ne postoji tamo, pa ce ti izdati redovan boarding pass na pultu za check-in, bez nadoknade. Mislim, ne znam ni kakva su kompanija, da li su lowcosteri, da li uopste naplacuju check-in na pultu inace? Mozda je online cekiranje samo jedna dodatna pogodnost, a ako ne zelis, mozes i na salteru, za dzabe?

A to sto pise na tom prinscreenu, nista posebno, ako si kupio kartu na njihovom sajtu i dokupio za mesto, mozes da ce cekiras online, ako nisi, na salteru ces i to je to. Ako ne pise nigde posebno da to dodatno kosta, onda valjda i ne kosta. Samo nemas mogucnost da biras sediste, vec sta ti dodele, jer, eto, nisi platio dodatno za posebno sediste. Nemam konkretno iskustvo sa otm kompanijom, ali, zdrav razum i iskustvo namece ovakve odgovore. Nadam se da sam u pravu :smile:

• Author

Hvala.

Moja iskustva su vezana iskljucivo za Rajan Wizz tako da otuda pitanje a inace i Pobeda satro spada u low coast. Dakle ja stizem samo za brojem rezervacije i tamo sve zavrsavam buduci da nema online.

Ukoliko neko slucajno ima iskustva sa njima bas neka ga podeli buduci da ih nisu bas nahvalili na trip advisor-u, msm sto se tice cekiranja, doplata i toga... Za sam let nije toliko nista vazno, ne putujem za Singapur.

46 minutes ago, Kazacok said:

Dakle ja stizem samo za brojem rezervacije i tamo sve zavrsavam buduci da nema online.

Verujem da je tako. Slicne situacije sam imao i sa Wizzairom, za koje znas koliko hoce da izbiju pare iz dzepa, da dobijem mejl slicnog sadrzaja, da ne mogu da odradim online check-in, vec na aerodromu. I odradio ga tamo, bez ikakve doplate. Obzirom da ta Pobeda ni sama ne zna u koje spada, lowcostere ili one druge, nemoj se ni ti suvise upinjati da saznas :biggrin: Guglaj eventualno za te stvari u vezi sa check-inom, da vidis da li je neko pisao. Inace, ako malo realnije pogledas, ako si imao uobicajeno (citaj, ocekivano, pristojno dobro) iskustvo sa bilo kojom kompanijom, sigurno neces pisati o tome po netu. Ako ti je nesto zasmetalo, verovatno ces ih nagrditi prvom prilikom. Tako vecina razmislja, otud samo negativna iskustva po netu, ali nemoj da te to uzbudjuje :smile:

• 1 month later...
  • Author

Budući da sam ovde postavio pitanje a u medjuvremenu sam došao do odgovora red je i da ih podelim. Prilikom letova sa Pobedom karta se klasično kupuje preko neta i bukvalno se samo sa pasošem ide na šalter aerodroma. Oni zatim štampaju kartu i to je to (isti slučaj je bio u Bratislavi i Moskvi tako da je verovatno tako svuda). Inače, prilikom leta stjuardese dele vodu ko želi.