Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav,

Ne mogu da sastavim 2 i 2 u konfuznim informacijama za tanzanijsku vizu sakupljenim po raznim forumima + agencijama + njihovoj ambasadi u Rimu iz koje niko ne odgovara. Prema sajtu te iste ambasade u Rimu, piše da se može dobiti na nekoliko aerodroma i graničnom prelazu Namanga, izmedju TZ i Ken. Ja, medjutim, trebam vizu za 2 ulaska, a prvi ulazak će biti preko prelaza Isebania iz Kenije, drugi nekoliko nedelja kasnije na aerodromu u DAR.

Da ne duljim, da li neko ima skorije iskustvo sa TZ vizom, pogotovo vizom za 2 ulaska, multi ili kakvu je već dobio/la? Da li mogu iz 2 navrata da udjem i dobijem vizu za svaki ulazak pojedinačno, ili, kako stoji na konfuznim sajtovima njihovih raznih ambasada i konzulata po svetu, ako uzimate vizu za 2 ulaska mora preko ambasade?

Znači, ima li neko nešto pametno da mi kaže?

Hvala najlepše

• 3 months later...

@putnik08 jesi li mozda saznao nesto za ovo, posto i mene zanima..
Pre svega da li je ta visa on-arrival sigurna stvar kad se sleti u Dar Es Salam ili Zanzibar

imam iskustvo samo sa jednim ulazom, sleteli smo na Zanzibar i na aerodromu uzeli vizu za 5-10min

• 4 weeks later...

Ako ne daju vizu sa dva ulaza u Namangi, onda izvadi drugu novu na DAR aerodromu. Ništa strašno, samo ćeš im dvaput platiti

• 1 month later...
  • 2 months later...

Jedna napomena za vizu, na Zanzibaru prave problem ako ne placas karticom, valjda zbog korupcije, ali posle malo ubedjivanja prihvate kes