Jump to content

Featured Replies

Је л' списак људи који иду тајан или је нека друга фора у питању? ;D

БТЊ. За петак, они који хоће да чине претходницу, отприлике договор за сада је да се креће из БГ-а бусом у 18ч, а они који крећу из НС-а, то је бус у 17:20ч.

Нека ме спавач дебели исправи ако грешим нешто. :)

БТЊ. За петак, они који хоће да чине претходницу, отприлике договор за сада је да се креће из БГ-а бусом у 18ч, а они који крећу из НС-а, то је бус у 17:20ч.

Нека ме спавач дебели исправи ако грешим нешто. :)

greshish sinak!

krece iz NS u 16:30...

osim ako mu nisu met`li krila pa stize za po' sata do prestonice :P

Paz'te,..ima popust za studente,. to je autoprevoznik "Morava",..ima 50% na povratnu,..ali mislim da onda to mora u busu da se kupi!!

Iz NSa do banje je s 50% popusta 1000din (mozda 900 i nesto)..

Teško to,.staje ako si U autobusu i ako zamoliš vozača da ti stane. Ovako ne, ide na stanicu pravo.

doup! i ja zaboravoh da posaljem... dva maila. uplatih za nas dvoje, ali ne poslah mail. lazare, mrzi me.  :bag: evo sad cu. :bang:

Још само да ми неко објасни до којих година се човек сматра студентом и остварује права на попуст јер сам матора коњина. ;D

• Author

Још само да ми неко објасни до којих година се човек сматра студентом и остварује права на попуст јер сам матора коњина. ;D

:hihi:

ko priznaje pola mu se prasta...

drugim recima ako imas indeks koji nije presvrljan crvenim flomasterom (kao moj) dobijas popust

Iz NS je povratna karta sa indeksom 970, dakle na shalteru koshta 1035 sa rezervacijom, tako da je iz BG neshto jeftinije...

Shalter lejdi mi nije ni pogledala indeks, samo sam rekao da mi treba studentska...

Bez stud. popusta je oko 1500 iz ns povratna...

A jel ok da i ja krenem u petak, iako nisam tako naveo u prijavnom mailu? Nisam tada znao kakva će mi biti situacija tog dana...

Ma najbolje da mi jos gleda koje sam godiste u inkeksu,pa to bi bila diskriminacija  ;D

Sto tako kasno krecemo u petak..sila prilika, a...necemo stici ni vatru da zapalimo :)

Ok, znaci to je polazak iz NS-a do V. Banje u 16:20 (@spavac)? Bus ili voz? Da znam tacno koju kartu da trazim danas ili sutra.

Da,.da,.. meni se javite u četvrtak, sutra,.i kažete u koliko časova stižete!

Pa se vidimo,.tra-la-la !!

Hajde finansijski savete kluba putnika, recite koja kazna za mene da bude odredjena. uplatio bih i zelim da idem ali sam se ushrafio. Tacnije stao sam na sraf i imam onako rupu u tabanu pa nisam za placanje, kada mi doktorica kaze u petak da mogu da idem onda placam, inace nije im dosta sto sam se izbusio nego ne oni jos tetanusom iznabadali... kurveeee

Eto stvaljam se u nemilost lazara

Ако неког занимље, 'вака је прогниза: http://vreme.yubc.net/prognoza3dana.php?kv=37873&idg=165&idz=1&idf=6911

БТЊ. Пажљиво сам пратио од недеље до данас и стално се мењала, тако да од кише сада испаде предвечерња кишица, а могуће да ћемо проћи и без ње. Додуше на Жељину претпостављам да може да буде хардкор, зато обавезно кабанице и нешто непромочиво. ;D

recite koja kazna za mene da bude odredjena.

Nek ti narod sudi :)

Kabanice ko ima, ko nema - naći će se kesa za na glavu ako ustreba. Iskreno se nadamo da ćemo proći bez kiše, al ako dođe do nevremena ne sme da nas iznenadi nespremne :)

Zapravo je 53 :) Da li je jоš neko sem Abota i Kostela zaboravio da pošalje prijavni mejl? :)

Heh...

Druze predsednice, kako stvari stoje, imate vi posla ne sa Abotom i Kostelom, nego najmanje sa bracom Marx...  i to ako ste jako srecne ruke...

Pretpostavljam da još neko sem mene ide vozom iz NS-a... da li je kogod raspoložen da organizujemo zajednički polazak? :)

Druga stvar: ako u BG-u kupujemo karte u 02.00 AM, šalteri neće raditi. Da li se popusti mogu dobiti i u vozu, il valja kupiti kartu ranije?

Grupni popust za preko 7 persona je 30%.