Jump to content

Featured Replies

Ја бих радо, ал' нас је двојица у шатору, од тога је један во, а други коњ, али мањи, али ипак коњ. :D

Ја бих да ме неко удоми у хотел пошто ће киша. :hihi:

Moze li sada neko da postuje jedan lep post sa svim informacijama i planom.... jel ima tamo ST izlozbe, gde se ceka bus ili koj god prevoz, kada se  krece iz V.Banje , koliko vremena imamo u V. Banji za shoping,ima li neki izvor na mestu gde kampujemo, jesmo li se dogovorili da li radimo nesto na vrhu?

Je.o vas pravopis! Elem ... drugari ... meni ce trebati jedna vreca za spavanje i jedno do dva mesta u satoru! Ja naime imam 4 vrece za spavanje i sator za dvoje ali ... vrece sam vec podelio ljudima koji idu na zeljin, jednu ostavio za sebe ali mi je brat uzeo juce :-( ... a mesto u mom satoru sam takodje dao drugima ...  :-( So ... el me prima neko?

Kiko, možeš da računaš na jednu vreću od mene. Što se tiče mesta u šatoru... hm i meni bi trebalo jedno.  ;D

... jel ima tamo ST izlozbe

... kada se  krece iz V.Banje

... koliko vremena imamo u V. Banji za shoping?

https://www.klubputnika.org/index.php/component/content/article/1681  gent

• Author

Imam ja sator za 3 persone i Nina ima sator za 4 persone a ukupno nas ima troje na 7 satorskih mesta... drugim recima, udomljeni ste

;D

Marina!!! Ja nemam pojma kako cu spojiti sator koji si ti rastavila pre godinu dana!!  :cry22:::crazy::death::kamp:

ako ne uspem jedno mesto je za mene! :P

Gledajte ovako:

Dođemo tamo,.tj. vi dođete,. ..i onda:

P R O G R A M    D E Š A V A N J A :

Subota, 24. maj

- 13.00h  Okupljanje u centru Vrnjačke Banje;

- 13.00h  Prezentacija Kluba putnika i alternativnih putovanja;

- 13.30h  Otvaranje izložbe dokumentarne putničke fotografije;

- 14.30h  Obilazak mineralnih izvora i ostalih znamenitosti;

- 15.00h  Ručak za prijavljene učesnike;

- 16.00h  Polazak autobusom za selo Rogavčinu;

- 18.00h  Postavljanje kampa pod planinom.

Nedelja, 25. maj

- 01.30h  Uspon na vrh;

- 06.30h  Povratak u kamp, spavanje, slobodne aktivnosti;

- 12.30h  Polazak kući.

To treba tako da bude (ostale detalje ćete videti),.i treba se ispoštovati ta satnica,.jer će nas autobus čekati,.a i sve pre toga će nas čekati u dogovoreno vreme,.dakle: dogadjaj na centru, i izložba, i obilazak banje, i ručak, i vožnja,..trebamo biti agilni,..ok. ako malo ukasnimo,.ali ne bi valjalo mnogo! Tako da tu nemate nešto vremena za shopingovanje, ali usput se može štogod prigrabiti.

Dalje,.kada stignemo na planinu, imamo nešto malo hoda do mesta za kamp. Tu će nas možda čekati (ili ćemo se već negde sresti) i drugari iz Eko Kluba Željin, pozvali smo ih da nam budu gosti,.ali i domaćini :-).

Za gore ćemo imati i nešto mesnog sponzorstva,.tako da :-), nemojte previše hrane nositi (osim ako ne jedete kao aždahe!).

Na vrhu,..osmislićemo u kampu šta ćemo raditi gore, u skladu sa svima,.to jest - bilo bi lepo napraviti neke jako dobre fotografije, jer je teren odličan,.pa možemo kombinovati s' našom masom i praviti neke kerefeke, dobro se i zabaviti,..ali valjalo bi to lepo se i dogovoriti, nadam se da ćete biti dobre volje za međusobnu saradnju..

Muzike,..muzike da!

Posle do kampa i izvolte nam, družićemo se lepo!!

Autobus će nas čekati u 12.30h na istom mestu na kom nas je i istovario.

Oni koji će možda morati da se vrate ranije, imaće redovni autobus sa planine u 04.30h i u 08.30h.

E,.kada se vratimo u banju imaćete vremena ko za šta hoće, naravno - u skladu sa svojim vremenom koliko ga ko ima na raspolaganju.

Vreme polaska autobusa za Beograd je sledeće (počev od 14h, a ima ih podosta i pre toga, ali te sve informacije ćete imati kada dođete, ukoliko nekome treba):

- 14.00h

- 15.15h

- 16.45h

- 17.00h

- 18.15h.

Za Novi Sad:

- 15.15h (nažalost poslednji u toku dana)

Iz Beograda imate vozove za NS, pa možete kombinovati i ostati možda malo po banji pre nego se uputite na autobusku stanicu..

Autobusa za Kraljevo ima na svakih pola sata,..tako da...

...

Ako sam nešto zaboravila da pomenem, reKnite mi...

:-)

[glow=red,2,300]VIDIMO SE,. i SRETNO mi putujte - I DOBRODOĐITE !!!![/glow]

Alo bre alo bre ... samo na alkohol mislis! :-) Jelena ... ja sam majstor za sastavljanje komplikovanih satora ... al ... vec su mi drugi ponudili mesto ... neki drugi ... dragi ljudi! :-) Al ne sekiraj se ... uvalice se vec neko i u tvoj sator ... CAN'T WAIT TO SEE U PPL! :-)

Zbog remonta pruge, voz kojim je bilo planirano da krenemo iz Beograda za Požegu ne saobraća. Zbog toga menjamo plan:

skup na železničkoj stanici u Beogradu je u 21:40

Svi koji su se prijavili i ostavili kontakt broj telefona obavešteni su o ovoj promeni. Pošto nas je mnogo, gledajte da ne kasnite da bismo na vreme uzeli karte. Ko ne stigne, nek hvata direktan voz za Požegu iz NS ili autobus sutra rano izjutra. Ako ima onih koji ne stignu večeras, i za koordinaciju u hodu, moj kontakt broj je:  064/36-23-988 (Iva)

Već osećamo čari samostalnog putovanja :D Vidimo se večeras ili sutra!

Evo i mene u toplom porodicnom domu

Bilo je diiivnooo, nadam se da ce biti jos neki uspon uskoro, jer ovaj prespavah... ::crazy:

Do tada bye bye.. odoh da odmaram!  :mah:

Evo i ja da se zapljunem!

Odlicno je bilo. Mozda malo predinamicno, ali definitivno odlicno.

Jednog malog dela se i ne secam najbolje pa se nadam da je bilo sve ok  :roll:

Ajd' do sledeceg druzenja... Veselo!

:mrgreen:

Evo i ja da se zapljunem!

Pozdrav svim ljudima koji su bili na Željinu - bilo mi je divno sa vama!

Malo je falilo da ne pođem na put (ako neko još nije čuo priču o mom palcu, mogao bih da je napišem i ovde na forumu), ali baš mi je drago što sam otišao.

Putovanje vozom i pevanje uz gitaru, zanimljivi razgovori, tarabuke+didžaridu, uspon na Željin kroz žbunje, silazak sa Željina preko trulih stabala bukvi... i, naravno, posmatranje izlaska Sunca sa vrha planine. A uz sve to, buđav lebac! https://www.klubputnika.org/forum/index.php?topic=1458.0 ... uživao sam!

Čestitke Manji za trud oko organizovanja celog događaja - nismo sami morali da brinemo ni o čemu, već samo da se pojavimo u Vrnjačkoj Banji.  :)

Vidimo se uskoro, da razmenimo utiske i fotografije!  :mah:

Evo da se i ja zapljunem :) Upravo sam skontala da sam registrovana na forumu ko zna od kada ... :>

ObecaJem druzenje i sledeci put ... divni ste!