Jump to content

Featured Replies

Ја ћу се потрудити да одложим испит ако буде тунегде, јер ми рок почиње 26. маја. Хоће ли ова држава изаћи из комунизма већ једном? ;D

To da je termin oko ispita svi vi studenti okacite macku o rep... samo kukate a kao sto sam vec jednom rekla a ispostavila se apsolutna istina (Kristina i Marija ce da potvrde) ceo vikend cesh sedeti kuci i razmishljati o tome kako je nama dobro i necesh ni pipnuti knjigu umesto da izadjesh na svez vazduh, upoznash nove ljude, prosetash se sa nama i vratish se kuci oran za nove pobede.

Tako da ne zelim vishe da cujem to "smrc ja imam ispite". Nece ti ispiti nigde pobeci, kad se vrastish kuci oni ce biti tamo... a bice tu i sledeci ispitni rok

;D

da, ali ne moze se lezati kod kuce ako je ispit bas za vikend, sto je inace postala nova moda

ako uspem da polozim bar nesto ovih dana, onda uslov nece biti mnogo kritican, pa se mozda i vidimo na Zeljinu  ;)

Поздрав људи :mah:

Признајем ретко долазим на форум али једва чекам поновно окупљање и авантуру. Малопре сам погледао Бјутијев Миџор клип, ех...

Дакле, само да се јавим, пошто видим да бринете за број :) , идем и ове године.

И хтео сам само да споменем да би по мом мишљењу воз (уз бус или шта год до крајњег одредишта) био боља варијанта због дружења, наравно уколико је могуће спровести. Јер нпр ја се мало тога сећам од прошле године из аутобуса, док из воза имам... прегршт лепих успомена.

mozda ja opet povedem podmladak, ovoga puta maloletnike...  zvizhd

pod uslovom da mi roditelji dostave pismene saglasnosti da ce ih prepustiti u moje ruke.  :evil:

• Author

mozda ja opet povedem podmladak, ovoga puta maloletnike...  zvizhd

pod uslovom da mi roditelji dostave pismene saglasnosti da ce ih prepustiti u moje ruke.  :evil:

da sam ja na mestu tih roditelja...  :bang:

Ja idem ako budem stigao iz Jordana i ako bude krajem maja-pocetkom juna!

Браво! Одлично! За сада немам даљих питања. :spot:

Ех, да.. можда тамо ди пише:

"- Za sva pitanja, tu je forum." да се стави уместо линка ка форуму, линк ка овој теми. Чисто да заинтересовани не бауљају. shtrumpf

E, baksuzi jedni! Ja 24. imam matursko vece  :cryy:

A rodjus mi 25.! Koja beda, a bas sam se veselio tom skupu.....

ne znam kako, al' pregledajuci ovaj site, i forum...nekako, beauty, ti bas imas napredne misli i potpuno si originlan :)

Још само да умрем к'о мученик па да ме славе к'о свеца. ::crazy:

Pa ne mogu kada cete vi biti tamo 24. i 25. a ja NE MOGU! Mada, mozda budem mogao preko post expressa da vam je posaljem..... to bi bilo zanimljivo... clap.gif' alt=':clap:'>

Moze li se preziveti bez tih uplatnica? Hocem reci da bi nas dvoje troje doslo kolima i apsolutno niko ne zavisi od nas, a pare mozemo dati na ruke, bez potrebe izdavanja fiskalnog racuna  ::crazy:. Gospodine Zvanicni  :mah:?

Moze li se preziveti bez tih uplatnica? Hocem reci da bi nas dvoje troje doslo kolima i apsolutno niko ne zavisi od nas, a pare mozemo dati na ruke

Da je moglo bez uplatnica, tako bi i bilo.... svakako to nismo smislili iz ljubavi prema birokratiji :) Mislim da nije preterano teško otići do banke/pošte i popuniti tu dronjavu uplatnicu... naravno, tek 19. maja ćemo videti koliko je zapravo bilo teško :)

Ok, Zvanicni... A moze li sve to na jednoj uplatnici zbirno za nas koliko nas ima, i taksativno da se napise u 'svrsi' imena i prezimena  :-[ ?

Вероватно човек мисли да је цимање уплаћивати 10х једно исто. ;D

Мада, било би лепо да се дају неке чланске картице Клуба. :angel:

Ja jos malo cheprkao po sajtu zeleznica, pa otkrio da je Kraljevo povezano sa Bg-om i desnim krakom pruga, presedanje u Lapovu... Dakle iz Bg, svi vozovi za Nish, Sofiju, Skopje itd prolaze kroz Lapovo, a odatle ima jedno 5-6 vozova dnevno za Kraljevo... Moz' biti zgodno za znati za onog ko ide dan ranije, a i za povratak... Dakle, Kraljevo je dostizno sa svih strana, i preko Pozege i preko Lapova, a i direkt... Koga zanima, moze da zvirne i na mapu http://www.yurail.co.yu/karta1.html

Upravo tako... zasto pisati nesto sto je dosadno 4 puta kada sve to moze jednom... Ok, ok, lenj sam, priznajem...  :bang:

Pozdrav svima!

Definitvno, necu moci sa vama na Zeljin, ali 1. maja sam bio na njemu. Gore, na samom vrhu ima jos malo snega, verovatno ce se otopiti da tada, ali ko zna, ipak budite spremni za mlao grudvanja ;)

Mozda negde usput, kraj staze, sretnete malog Sneska sto sam ostavio  :D

Žiro račun za prijavu nije bio dobar... iako sam išao da proverim, al eto, možda je problem bio u tome što je gospođa na šalteru razgovarala telefonom dok me je usluživala. Danas sam konačno uspeo da joj iščupam pravi broj žiro računa, iako se kao mala prepreka pokazalo to što pomenuta g-đa već nekoliko dana ne može da se seti svoje šifre za pristup bazi podataka sa žiro računima...  :bag: Pa vi onda verujte bankama.

U svakom slučaju, ispravan broj žiro računa je 160 - 931061 - 08

Sve ostalo je isto.