Jump to content

Featured Replies

• Author

Ja jos malo cheprkao po sajtu zeleznica, pa otkrio da je Kraljevo povezano sa Bg-om i desnim krakom pruga, presedanje u Lapovu... Dakle iz Bg, svi vozovi za Nish, Sofiju, Skopje itd prolaze kroz Lapovo, a odatle ima jedno 5-6 vozova dnevno za Kraljevo... Moz' biti zgodno za znati za onog ko ide dan ranije, a i za povratak... Dakle, Kraljevo je dostizno sa svih strana, i preko Pozege i preko Lapova, a i direkt... Koga zanima, moze da zvirne i na mapu http://www.yurail.co.yu/karta1.html

Kad uklopim sve termine ne mozemo u Kraljevo stici pre 13:30 a to je vec kasno. Treba posle toga da stignemo i do Vrnjacke Banje. Tako da nam je jedina nada zapadni krak pruga sa polaskom u cik zore. Nema spavanja 2 dana... ali sta da se radi

;D

jedva cekam...

Slušaj 'vamo deco,.. :-))

IMA LI 'KO KAMERICU NEKU,..da ponese i da 'vata sve što se dešava, ali da ima "smisla" za snimanje?? Ajd neko da se javi, bilo bi dobro... :-)

ŽIVI BILI !

Мене исто то брине. Покушаћу да нађем камеру, бар једну. :(

Друго, вероватно ћу кренути дан раније пошто ћу вероватно бити у могућности. clap.gif' alt=':clap:'>

Kamera bi bila dobra stvar... al uvek su tu digitalni fotoaparati koji mogu da snimaju filmiće :) Nego, da li ima nekoga ko ume da lupa u kojekakve tarabuke, talambase il kakve slične perkusije? Tročlana ekipa Manja-Lazar-Acketa traži mlade talente za stvaranje nesnosne buke... a Željin deluje kao sjajna prilika :)

• Author

E ... kolko se ljudi do sada prijavilo? Ako nije tajna?

Malo. Napisacemo u petak koliko ima prijavljenih...

Mislim da cemo uvesti finansijsku kaznu za one koji dodju a ne prijave se, recimo 500 din. + standardnih 180.

hocesh tuci ljude i vaditi im pare iz dzepova?

:maddd:

lol::

Videh jutros plakat na nekoj kanti za smece pored z. stanice...

da li da se radujem ili da placem?  :o

• Author

hocesh tuci ljude i vaditi im pare iz dzepova?

Znas dobro da je to tvoj posao :)

ja ove godine idem na planinu da odmaram... organizaciju smo prepustili Manji

;D

znaci Manja bije ljude...  :hihi:

Manja, brajko, NADGLEDA pos'o !!!!!!!  :-))) ... i naredjuje!!,..a ko ne sluša. bogme i BIJE/mlati/šiba/kolje!!!!, pa vi vidite sad !!

Caooo pozdrav svima iz Aleksandrovca.

Pozdravljam akciju (naravno pridružiće se i ekipa iz Alesandrovca) uz jednu malu primedu organizatorima:

Ne vidim razlog penjanja noću, Željin je veoma lepa planina, ujedno pravac iz Rogavčine je  nastrmiji i nikako ga nebih preporučio za noćnu varijanu . . . .

evo ja cu da kazem... mi cemo se na Zeljin popeti danju, napraviti kamp i uzivati, a onda oko 1:00 ili 1:30 nocu krenuti ka vrhu kako bi smo stigli pre izlaska sunca jer je po dosadasnjem iskustvu gledati kako sunce izlazi ispod tebe jedna prelepa i neprocenjiva slika (sto ces se uveriti ako budes bacio pogled na fotografije sa prvog i drugog okupljanja)... i dok se mi ne vratimo do kampa sunce ce biti visoko gore...

dobro nam dosao i vidimo se tamo ;)

P.S. ima i ekipa koja ce ostati i do ponedeljka na planini  zvizhd

Ne vidim razlog penjanja noću, Željin je veoma lepa planina, ujedno pravac iz Rogavčine je  nastrmiji i nikako ga nebih preporučio za noćnu varijanu . . . .

Tako se reshavamo debelih u nashim redovima, ko otpadne ni nije za klub!

Cao Error!

E, posto si iz Aleksandrovca, moram te priupitati nesto.

Planirao sam posle Zeljina da svratim do tvrdjave Koznik.

Pitanje je koliko je komplikovano stici do tvrdjave? Znam da je nekih 8km od Aleksandrovca, ali ne znam nista vise, ni o saobracajnoj infrastrukturi tamo, ni o samom utvrdjenju... na netu je jako slabo opisana, a fotografija ima 5-6...

Nije meni frka da otpesacim do tvrdjave, ali radije ne bih vukao sav bagaz 8km peske...

:mrgreen:

Koznik je na pola puta izmedju Željina i Aleksanrdovca. Trebalo bi krenuti iz Mitrovog Polja koji je u podnožju Željina a ujedno i jedina veza sa Alekasandrovcom i sići u selu Grčak (busvi iz M.P. krecu: 11, 13, 15.15 i 17h). Od Grčaka ima jedno sat vremena laganog hoda do samog Koznika.

To je ova tvrdjava?

http://www.turizam-krusevac.org.yu/html/kopaonik.php (u dnu stranice)

Izgleda veoma zanimljivo, mozda bi se moglo skoknuti i tamo posle uspona i jedne partije spavanja :)

Da da, to je ta tvrdjava. Nasao sam jos neke slicice, ali nema ih puno.

Ja mislim da idem tamo pod obavezno.

Na ovoj slici se vidi na kakvom se finom brdu nalazi:

http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=408828&page=3

Hm... upravo sam shvatio da je i tvrdjava Maglic tako blizu Zeljina... damn...

Na ovoj slici se vidi na kakvom se finom brdu nalazi:

http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=408828&page=3

Hm... upravo sam shvatio da je i tvrdjava Maglic tako blizu Zeljina... damn...

Pretpostavljam da bi ti Acketa izabrao ovu strmiju stranu brda za penjanje? :-D

Ako bi vremenski mogao da uklopim taj Koznik tako da stignem nazad u Bg u nedelju uvece, ja bi se isto pentrao tamo.

Ako bi vremenski mogao da uklopim taj Koznik tako da stignem nazad u Bg u nedelju uvece, ja bi se isto pentrao tamo.

Jel to izvodljivo?

Super...

Hvala za link Error.

Slobo, iskreno nemam pojma... Zavisi od ljudi koji se dogovore da idu tamo. Ako budu hteli da ostaju na Zeljinu ceo dan, i opet da prenoce, onda tek u ponedeljak. Mozda mozemo da se dogovorimo da odemo do Koznika, zakampujemo negde tamo, a ti begaj u BGD...