Jump to content

Featured Replies

noooooooooooooooo...  :shockkk:

Ti, ti recesivni geni.Ili cete dominantni biti, il' vas biti nece!!!!!!!!!!!

pih, ja da se prikljucim opet igri kad ono nesto zamrlo  :-P

ajde na fizicku geografiju malo, koji zemljin polarni poluprecnik je kraci i za koliko? :) ako se neko dvoumi da li da ide na severni ili juzni pol to moze biti jedna od kljucnih informacija za donosenje odluke :)

pticica mi je rekla (jadnica, letela je 294 godine da to sazna) da je severni i to 30 metara. posto je pala mrtva sad u mom stanu, od sad se moja soba zove pticina soba, u znak secanja na maraton..

(if you think i'm crazy, than i'm just too smart for you to get me - wonder what it means when i think i'm crazy)

e, da, pitanje:

koje je najcesce ime na svetu, a koje najcesce prezime? kako bi se zvao john doe, da je neko hteo da ga nacini univerzalnim?

Preuzimam postavljanje normalnih pitanja  :wink:

Endemska zivotinja na Ch (kao chokolada)?

Chovek, zivi samo na zemlji.

uh, treba nesto i da pitam?  Sta je karakteristicno za reku Nerodimku? Ubijte me ako se secam, al znam da smo ucili iz geografije :)

Bese neka bifurkacija te reke, pa ona pripada dvama slivovima, Crnomorskom i Egejskom  :spot:

Rayuela, svaka cast za kreativno resenje, buduci da nisam mislio na to  clap.gif' alt=':clap:'>

Mesto sa najvise nakupljene kisnice u Aziji na Ch (o5 na Ch, sasvim slucajno :) ).

izlazim iz igre, s obzirom da ste izignorisali moje pitanje

a nalazim i da je moja religija ugrozena ivinim odgovorom :)

(mi verujemo da smo rodjeni na mesecu ili tako nesto :P

Ignorisali te nismo, Iva je valjda odgovorila  :neznam:

nije odgovorila, procitaj pitanje... nema veze.. po mojim saznanjima, odgovor na pitanje je:

Muhamed Cheng :)

kako se zove mesto u kolumbiji gde pada najvise kise na svetu u proseku?

kako se zove mesto u kolumbiji gde pada najvise kise na svetu u proseku?

Lloro  :lol: :lol:

a za ovaj cherapundzi sam pokusavala da se setim i nikako mi nije ishlo :)

Tanganjika!

Aj sad, najbrze rastuca obala na svetu (bez covekovog uticaja)...

:mrgreen:

nije odgovorila, procitaj pitanje... nema veze.. po mojim saznanjima, odgovor na pitanje je:

Muhamed Cheng :)

Po mojim saznanjima najcesce prezime na svetu je Kovač, BlackSmith, Smith, Shmit, Hernandez, Fernandez...

Tanganjika!

Aj sad, najbrze rastuca obala na svetu (bez covekovog uticaja)...

:mrgreen:

Verovatno obala nekog vulkanskog ostrva koje se upravo izliva dok mi prichamo...

A Smith (Kovach) jeste chesto rpezime, ali kontam da je Cheng premashio sve. Ajde se raspitaj shta znachi Poletarche! :shh:

Po mojim saznanjima najcesce prezime na svetu je Kovač, BlackSmith, Smith, Shmit, Hernandez, Fernandez...

Hej, a moji rođaci Med?ik D?onson, E?en Jonesku, Skarlet Johanson... ? Ima i nas, da prostite, puno.

I, da, pre par godina sam istra?ivao ovo pitanje na lokalnom nivou. Među 400 i kusur hiljada ljudi u tabeli koju sam imao pri ruci najče?će ime i prezime je Dragan Jovanović. :dance:

Najcesce ime i prezime u Mensi Srbije i Crne Gore (cini mi se da broji oko 800 clanova) je Aleksandar Jovanovic...

a u mojoj zgradi najcesce prezime je Popovic. ajde sad nek neko da zadatak :) ili nek resi onu acketinu Obalu Kvasca posto ja ne znam :)

Najcesce ime i prezime u Mensi Srbije i Crne Gore (cini mi se da broji oko 800 clanova) je Aleksandar Jovanovic...

mensa - fuj

mensa srbije i crne gore - bljak

rr je pe*er :)

znam da se Azorsko more i jezero Cad povlace nenormalnom brzinom stvarajuci lepe plaze od par stotina kilometara, mrtva trka vlada

Na koga li je mislio :mrgreen:

Najveci vodopad u Srbiji???