Jump to content

Featured Replies

Bazarduzu Dagi ili Babadag, ne znam na sta od ova dva mislis :neznam:

:-D

Brdo na M!

Karni Mata.

Ovo vise niko ne posecuje sem nas zaludjenih...  :maddd:

Ali pitacu, reda radi, plaza na I.

• Author

Karni Mata.

Ovo vise niko ne posecuje sem nas zaludjenih...? :maddd:

Ali pitacu, reda radi, plaza na I.

posecuje posecuje, samo nam globtreker bas zavuce zadatak  :neznam:

plaza=  Ipanema  8-)

poluostrvo na K

Sigmund Fjord! :)

Inace mi juce stigosmo stopom ovde u Istanbul... i prve pare smo potrosili sinoc, posto tri zemlje pregazismo (i to za pola litre vode - 0.5 turkish lira)

Iva i Lazar

p.s. Klanac na T

• Author

Bela i Brza ?  :-D

pozdrav Turskoj!

a zadatak: grad u Australiji na W 

• Author

Chesmusha?? :happyyy:

dajte se kontrolirat...

pritoka reke Kongo na U

:banana:

:-o

Ubangi

--- jezero na T

Titikaka, ako nisam ne?to pome?ala, onda ka?u da se na njegovom dnu nalazi mnooogo zlata

Grad na K© koji ima veze sa ovim zlatom

• Author

znas na sta ciljam ;-)

- Kusko (Cuzco)  :lol:

kad smo vec kod Juzne Amerike.... marka banana na Ch :-)

(znam da nema mnogo sa zanimljivom geografijom, ali morao sam :-P )

pa Marina natera nas da uposlimo net :)

mozda cu ubosti mozda necu ali evo sta sam iscackala pa me ti demantuj ako sam u krivu:)))

valetu ...a?

pitanje glasi biljka na c (ali ne c kao cipela nego ch kao chasha...hahahaha valjda ste ukapirali:)

grad u USA na z

Mislim da takav ne postoji.

A i ako postoji verovatno je mesto veličine Svilajnca, ali to nije grad :-P,ne ? Amerikanci vole da daju razna imena gradova koji već postoje svojim gradovima (tako i postoji 6 Beograda), pa pretpostavljam da bi hipotetički Z grad mogao da se zove Zion...

Aj, zadaj neki drugi zadatak  :-D

Aj malo i da se sigramo  :-)

...da vidimo koliko putnici znaju geografije  :roll:

Akcenat na rec znaju, daklem aj da ne gledamo u atlas, Encartu, Wikipediju i internet uopste... mislim da je tako zanimljivije  :-D

:mrgreen:

slazem se acketa, negde na pola topica se ubacilo jurcanje po netu i to se bas oseca :(

13 tacka velikog istocnog fruskogorskog maratona? :)

Mislim da je gledanje po kartama i Internetu inspirisano ovim pitanjima takođe zanimljiva aktivnost i da se i na taj način mogu saznavati nove, interesantne stvari.... Kad pročitam da postoji Zephyrhills, ja to posle i znam.  :wink:

No, evo, bez Interneta... Tamo gde se spava....  LETENKA  :-)

Dajte pitanje...

panonski, pozdrav. slazem se, u principu, ali imam osecaj da to ubija ono nerviranje, i pokusaj da se setis. kao kad prvi put pogledas u walkthrough za neku igricu, ili prvi put ukucas cheat. posle to radis sve lakse, i iako imas neko uzivanje i stices znanje (igrice jesu, btw., najbolji meni poznat nacin za sticanje opsteg znanja), to prosto nije to. bar ne za mene :)

p.s. na kraju si mi pobegao samo sat i nesto za veliki.. :)