Jump to content

Featured Replies

Ovo sam na?la na netu ali sasvim slučajno! Nadam se da će se priznati. Trazila sam nesto o Lo?inju i naletela na SUSAK!! Dodu?e Susak je vise selo nego grad

Za one koji znaju gde je to, poluostrvo-regija na I u blizini

Btw u subotu idem na Lo?inj  :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• Author

Ovo sam na?la na netu ali sasvim slučajno! Nadam se da će se priznati. Trazila sam nesto o Lo?inju i naletela na SUSAK!! Dodu?e Susak je vise selo nego grad

Za one koji znaju gde je to, poluostrvo-regija na I u blizini

Btw u subotu idem na Lo?inj :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

Istra  :lol:

...pa i ja sam na umu imao ono iz glave..., al eto otele se stvari kontroli pa uletese te Wikipedije i sta znam....

evo zadatka - vulkan na P    -nije tesko i bez pomagala :)

ej Viajerita! Srecan put!  :banana:

A lepo sam pisala za vulkan kad me ti tu :cryy:

Ali ne ma veze, eto tebi

Cejeni

hm...

narod Severnog pola na T

(moji omiljeni  :-D)

Aj malo i da se sigramo  :-)

...da vidimo koliko putnici znaju geografije  :roll:

Akcenat na rec znaju, daklem aj da ne gledamo u atlas, Encartu, Wikipediju i internet uopste... mislim da je tako zanimljivije  :-D

:mrgreen:

Jel vidis, reci ne Wikipediji  :-D

Tungusi ima ih oko 70,000 i zive iskocno od reke Jenisej

Eto sad znate gde je Tunguzija ako vas neko pita!  :dance:

wikipedija... pih...

:-D

Veliko ostrvo u Artickom okeanu koje pripada Norveskoj na S

jel ovo neko trik pitanje?

nema gradova juzno od dzakarte..

mozda ima neko selo..

na I.. indijski okean.. lol

U bilo kojoj tacki bilo kog paralelnika juzno od onog na kojem lezhi Dzakrata... Drugim rechima Sonjo, ceo svet je tvoj... U ovom sluchaju bar donja polovina  :wink::comp:

da vidimo koliko putnici znaju geografije 

Akcenat na rec znaju, daklem aj da ne gledamo u atlas, Encartu, Wikipediju i internet uopste... mislim da je tako zanimljivije

Između dokazivanja koliko znamo i šanse da nešto naučimo, ja bih se opredelio za ovo drugo, jer drugim uvećavamo znanje a prvim ego ;)

(a možda bi i Sokrat imao da kaže koju, samo još se nije registrovao na forumu...)

Između dokazivanja koliko znamo i ?anse da ne?to naučimo, ja bih se opredelio za ovo drugo, jer drugim uvećavamo znanje a prvim ego ;)

(a mo?da bi i Sokrat imao da ka?e koju, samo jo? se nije registrovao na forumu...)

Pa , sta da ti kazem, zdrava je to logika, samo, uz pomoc silnih Wikipedia i Interneta nekako nije zanimljivo. Mozda da koristimo samo atlase ?

A sto se mene tice, mozemo jedni drugima da citiramo knjige na forumu, i tu bi mnogo naucili...  :-D

E, jel moze Istocni London kao grad na I ? To je u JAR.

Ako moze, nabrojte 7 vrsta latino plesova...

da vidimo koliko putnici znaju geografije 

Akcenat na rec znaju, daklem aj da ne gledamo u atlas, Encartu, Wikipediju i internet uopste... mislim da je tako zanimljivije

Između dokazivanja koliko znamo i šanse da nešto naučimo, ja bih se opredelio za ovo drugo, jer drugim uvećavamo znanje a prvim ego ;)

(a možda bi i Sokrat imao da kaže koju, samo još se nije registrovao na forumu...)

ima istine i u ovome, ali problem sa google-om, wikipediom i sl., kao izvorima znanja je sto je lako samo iskopati informaciju i proslediti je, bez da se ona zaista obradi (a bez obrade, nema pamcenja :P).. mozda su stari atlasi zaista dobra alternativa.

Moze Ist London, ni Achanski nije nashao bolje reshenje ali je bio dovoljno dostojanstven da ne predlozhi potonje.

Stoga: samba, rumba, cha cha cha, salsa, tango, mambo, bosa nova...  :banana::party::banana::dance:

E sad, grad u Aziji od tri rechi!  :-)