Jump to content

Featured Replies

Nije Nemačka.

Crna Gora, nekako mi Milo asocira na zajebanog potomka nekog zajebanog vojskovodje

Haha, originalno, ali netačno  ;D

nije fer ako je nemacka, oni nemaju predsednika/e....  :roll:

Имају.

Берлускони није председник државе већ владе.

Хм, Русија?

nono Ništa još.

trag: prezime "misterioznog" vojskovođe je devojačko prezime jedne novinarke koja je rođena 1958. godine u Njujorku i koja je ubijena 2006. u Moskvi najverovatnije zbog svojih stavova i aktivnosti u vezi sa Čečenijom i kritike Vladimira Putina i Federalne službe bezbednosti Rusije.

У, ал` га сад компликујеш. Треба нам име претседника да би открили име државе, треба нам име војсковође да би открили име претседника, треба нам девојачко презиме новинарке (Политиковска?) да би добили име војсковође. ::crazy:

Међутим, све може да се изгугла. Па ако име војсковође постоји у имену претседника и назив државе је на шпанском онда знам одговор. :D Да ли сам добро изгуглао? zvizhd

(Политиковска?)

Aham  ;)

Па ако име војсковође постоји у имену претседника

ne postoji  ;)

назив државе је на шпанском

ovo nisam baš razumeo, svaka država ima svoj naziv na španskom  :-\

Ukrajina?

Aham  :spot: no, znaš li ime vojskovođe i predsednika, čisto da potvrdiš da nije nagađanje? ;D ili da ja kažem?

nono Ništa još.

trag: prezime "misterioznog" vojskovođe je devojačko prezime jedne novinarke koja je rođena 1958. godine u Njujorku i koja je ubijena 2006. u Moskvi najverovatnije zbog svojih stavova i aktivnosti u vezi sa Čečenijom i kritike Vladimira Putina i Federalne službe bezbednosti Rusije.

A konto ove tvoje "pomagalice" sam pogodila, na zalost ne znam o kome se radi. Ispricaj nam pricu pa da postavim pitanje.

Sta predstavlja/simbolise crtez u centralnom (belom) delu nikaragvanske zastave?

Mislim na simboliku onoga sto se nalazi u centru nikaragvanske zastave, pa bio to ujedno mozda i grb zemlje ili ne.

Daklen, odgovor je netacan.

Ima veze sa nezavisnoscu, ali mislila sam na to sta predstavljaju pojedinosti na slici (plananine, more, mala crvena kapa...)

• 1 month later...

Steta sto je ova tema zamrla  :(, a mogao sam mnogo toga jos da naucim.