Jump to content

Featured Replies

Ajmo probati nesto ovako...

Znamo da je Libija jedina drzava koja ima jednobojnu zastavu, medjutim postoji samo jedna zemlja cija zastava je kombinovana od 5 boja. Koja je to zemlja?

p.s. Da ne bude zabune trazi se drzava priznata u UN i u zbiru boja se ne racunaju grbovi ili amblemi

Da li se računaju crna i bela?

ako da onda bi trbalo biti nekoliko odgovora...Centralno Africka Republika...Sejseli...Komorska Ostrva...Mozambik...mislim da bi svi trbali biti priznati....doduse i Gvajana bi se mogla ubrojati(zastava je malo konfuzna al ima pet boja)

Oprastajte ljudi pogresno sam ukucao...nije 5 nego 6 boja i racunaju se i crna i bijela...

Sorry  :LOLLL:

a kako bi se zvala ta zemlja...

pederistan  :mrgreen:

nadam se da ovo nece biti povod da budem banovan  :maddd:

onda bi izbor trebalo da spadne na juznoafricku republiku...

Туркменистан ;D

Туркменистан ;D

pa posto libijci polako dobijaju novu zastavu(koja vise nije jednobojna) mozda i ovi nekad dobiju neku koja kvalifikuje za odgovor  ;)

onda bi izbor trebalo da spadne na juznoafricku republiku...

zeljo je pogodio... juznoafricka republika je jedina zemlja cija je zastava sastavljena od 6 boja

ok...znaci moj red...

ne pada mi nista posebno na pamet...

koje je jedino britansko tlo koje su svabe uspele da okupiraju tokom drugog svetskog rata?

Kako se zove rudnik dijamanta koji je opasan za helikoptere da lete iznad?

Deluje mi da ovo pitanje izlazi iz okvira teme, mozda gresim.

Nije u Africi, a jeste u okviru teme jer je rec o zanimljivoj geografskoj lokaciji. Evo da pojednostavim, opasno je za helikoptere jer vazdusni tokovi prouzrokovani dubinom rudnika mogu da "usisaju" helikoptera u rudnik.

Pa pise na spomeniku "Jedini milioner u Zhagubicu" pa bi trebalo da bude groblje u Zhagubici. Gresim  :? ili  :-\