Jump to content

Featured Replies

Ja imam vise varijanti:

1. Jos od malena sanjam olimpijske igre i kambodzu ... ako nadjem parice, i a ko uspem da iskukam 2 meseca slobodno s posla ... onda idem tamo.

2. Ako ne uspe br. 1 onda cu sever Rusije. Zeleo bih da vidim Jermitaz i St. Petersburg a onda dalje na sever so polarnog kruga.

3. Ako se i broj 2 izjalovi onda idem na put around grcka i ... naravno ... Istanbul!

Ja cu krajem jula da skoknem do Hrvatske (do Istre, tacnije) na jedno dve nedelje. Usput cu verovatno provesti vikend u Zagrebu, onda nekoliko dana u Rijeci (imam u planu da obidjem neko ostrvo ako mi se ukaze prilika) pa na kraju idem u Umag. Mozda svratim i do Motovuna na filmski festival.

Najverovatnije cu negde ici i krajem avgusta ali to mi je jos daleko da bih sad razmisljao o tome ;)

Ja planiram mesec dana interraila (ili 22dana u zavisnosti od kinte) pa posle na neko morence, gde budem nasao neko drustvo...

Backpacking je na potezu Bec-Minhen-Berlin-Skandinavija-Prag, gde da postavim temu "trazim saputnike"?

U Kelnu 2 dana, malo u Pariz i onda 16 dana u Belgiji sa Duletom Meraklijom :pivoooo:

A u avgustu ... pa ja se nadam Siriji, ali nemam nesto puno para, pa mozda Crna Gora .... ali sve mi se nesto cini da bi u toj varijanti ... Sirija ispala jeftinija :angel:

Pa verovatno Turska-Gruzija-Jermenija-Dubia-Sever Indije-Nepal

Mada mozda se i promeni..

Hteo sam Rusija-Kina-Mongolija-Kirgistan, ali necu zbog Olimpijade - guzve i visih cena

Hteo sam i Mexico-Cuba, ali shvatio da nemam dovoljno para

Hteo sam i Icelanda - volonterski kamp, ali sam shvatio da za te pare mogu mnogo vise Azije

Hteo sam i Kanadu preko V.kampa, pa na konto Kanadske i USA G.Pisma East Coast USA, ali nema kampova ove god. u Kanadi + sam obnovio godinu, pa da me ne smaraju za vizu

A mnogo sam se odusevio Himalajima, i ato resio da se vratim na iste :)

Ja idem na svoj prvi (i u narednih par godina verovatno jedini) western europe trip.. nikad ne bejah u Belgiji, Francuskoj i Shpaniji te idem tamo (sa dechkom) od 01. do 20. avgusta.. posle toga se fokusiram na istok :)

muvacu se po okolini vikendima... poshto sam tek pocela da radim pa mogu da se poljubim u .... za godisnji odmor...  :hihi:

ima li raspolozenih za vikend akcije? Jezera, planine, banje, ...?

Ја сам био планирао пут у Турску колима, међутим све ми се изјаловило јер имам болесног члана породице и од њега зависи мој останак у Бгд-у. Иначе, највише бих волео да идем у Турску на блеф, да обиђем доста места по обали и да стигнем до двог коначног одредишта - Олимпуса код Анталије и да спавам у кућици на поморанџином дрвету. Ал' авај.

Међутим, ако неко планира нешто слично, можемо се организовати па видети шта се ту може. :D

Bjuti, verovatno znas, ali nije na odmet jos jednom napomenuti. Ne znam sta od goriva trosi tvoj automobil, ali cena benzina (i verovatno dizela) je medju najvisim u Evropi. Cini mi se da je litar bezolovnog oko 3,2 YTL, sto mu dodje nesto iznad 1,6 EUR :psuje:.

u avgustu Ohrid...za ovaj put josh razmishljam da li da krenem ranije i idem auto stopom

ali zavisi ako neko iz ekipe bude hteo samnom :stop:

i u oktobru Turska OluDeniz...idemo da letimo   :king:

a do tada sam svaki vikend u Vrshcu

eto predlozila bih vam Vrshac za vikend akcije

divan je grad...sa svojom katedralom u gotskom stilu a kucice su kao kolachici,sharene sa kibicfensterima..i naravno nekoliko velikih i prelepih dvoraca...vrshachkim bregom koji je divna planina,kulom na vrhu i paraglajderistima koji polecu zvizhd...manastir Mesic sa svojom vodom...vinogradi i podrumi i viinooo....mi spavamo u planinarskom domu....ma divan je Vrshac..ja sam se zaljubila :angel:

Ja odoh u Tunis sa sestrom, 11 dana. Ali se nadam da mi to nece biti jedino putovanje ovog leta i pocetka jeseni!!!!!!!

Backpacking je na potezu Bec-Minhen-Berlin-Skandinavija-Prag, gde da postavim temu "trazim saputnike"?

Nikad se ne zna, mozda ti se pridruzim, ali moram jos videti kako cu stajati s keshom. Ali sve to bih hteo da vidim.....+ bih mozda dodao i Krakow.

Krenucu vec tradicionalno na Sopotnicke vodopade :kamp:, pa je vrlo verovatno da cu odatle  :stop: do Crnogorskog primorja... idem sa par ortaka btw, ko god zheli mozh da se pridruzhi  pijjj  Sva je shansa da ako na vreme ochistim sve ispite odem na kratko do Istanbula i u Bugarsku...najverovatnije sam... mada kako ucim, tesko da ce se to desiti smartass

Ja se polako mirim sa tuznom istinom da u ovoj godini nemam dana za ljetovanja i bilo kakve akcije na duze od dva-tri dana :bang:. Ali sam zato rijesila da se od ucmalosti i plovidbe kolotecinom izborim vikend akcijama  :stop::kamp:pijjj.

Jos nemam nekih konkretnih ideja, osim sutanja u nekoj kombinaciji  do CG primorja, mozda Ohrida i Zagreba na produzeni vikend, ali sam voljna da se pridruzim postojecim ... u principu i nije toliko bitno gdje, bitno je da se krene gdje se nikada nije bilo  :blob:.

Ako se sta takvo sprema, vicite  :blob:

ja cu do francuske, u okolinu marseja, a onda u bech na par dana. posle toga, tradicionalno, pula i fratarski otok. ako je neko u blizini, neka svrati. :) planiram i u ohrid na vikend krajem meseca, mozda se sretnemo.  :pivoooo:

krajem avgusta, pocetkom septembra picim za istanbul, pa cu tamo videti gde dalje...

mozda isprobam air arabiu... mozda skoknem do Sri Lanke...

i naravno sto vise vikend akcija... :)

Ja bi rado u Sri Lanku, ali mislim da od toga nece biti nista. Ostaje mi Bliski istok ili Grcka. U januaru putujem u Indiju

ja sam uveliko na putu....vec tri nedelje sam u Indiji. Za 12 dana idem u Dubaji pa u Aleksandriju odakle prakticno krece Middle East tour jos 26 dana.....