Jump to content

Featured Replies

Сада видех да је курс турске лире више него повољан:

1.00 EUR

=

1.96123 TRY

Све више се размишљам за неки хардкор тамо. kiklop

• 2 weeks later...

Ok, ja od danas zvanicno nemam plan. A hocu ga. A nemam ni s kim, jer su me i decko i drugarica presli obavezama itd. Zasto mi se lepo ne kaze u aprilu, ja necu/ ne mogu, pa da vidim da li cu i gde cu i kako cu. I jebes fakultet iluzorni, samo te drzi po rokovima u mestu, pa se opet sve svodi na leto. 20. jun, nemam vizu ni za sta, hocu da se vratim do 15. avgusta, dakle, da krenem do 20. jula, nemam puno novca, i sta sad, recite vi meni, sta sad? :) (i mrzim vrucinu :) )

Rusija, Ukrajina... jedino mi to pada na pamet ... Ukrajina je jeftina a nije vruca, Rusija je malkice skupa a nije vruca...

zvizhd

Ovog leta nemam more u planu. U julu sever Svedske i Lofotenska ostrva u Norveskoj. U avgustu Bec, Salzburg i juzna Bavarska.

Ja cu kopnom do Alepa, pa odatle Air Arabiom do Dzajpura. Planiram da ostanem u Radzastanu petnaestak dana. Posle toga letim za Istanbul, par dana boravka, i onda nekih 5-6 dana na bugarskoj crnomorskoj obali (Suncev Breg i Nesebar).

Ja cu u jednom mahu spojiti kavkaske zemlje, Iran i Levant sa Egiptom. To jest, probacu :-)

Slumpy, koliko vremena mislis da odvojis za sve to?

Pa bez trchanja, malo vise od dva meseca. teg

Posto vidim da gomila starih putnika ne ide ovo leto nigde jako veliko, kao ni ja, nazalost (nadam se plodnijoj jeseni)

Hajde da organizujemo nesto

Jaaako bih obisao dolinu jorgovana sa Studenicom, Zicom, Sopocanima, Rasom, Novim pazarom, pa onda, negde... Ovo bi mogla biti interesantna (produzeni) vikend tura. ko je zainteresovan, nek pise, javi ili bilo sta, mozda vikend 4-5 jul

JEEEGUUUULJOOOO vodi me na Ohrid

prvo sam htela na Kubu, pa po preporuci to odlazem za novembar..onda Grcka, ali drugarica nema para.. e sad je u planu SKotska, krajem jula, oko 20 dana, Glasgov i Edinburg,    :pivoooo:  do Londona avionom pa na sever vozom...u poslednje vreme sam  :comp:  trazeci sto jeftiniji prevoz i smestaj i ako na kraju ne odem bice  :bang:

Ako ides u Skotsku na 20 dana, preporucujem ti da izdvojis nekoliko dana za Scottish highlands. Verujem da to treba videti,Svi pricaju o tome. Ja sam bio u zurbi pa nisam.Sledeci put obavezno idem gore.

Ja idem u Portugal sa folklorom nekih 12 dana a posle videcemo.

Mozda opet Engleska , nikad se ne zna...

Ja sam planirao da odem na kamp extremnih sportova na Sopotnici i K.Gori sredinom jula, meeeedjutim ispostavilo se da ce to da se izjalovi najverovatnije tako da bih ja na Sopotnicu i u K.Goru isao krajem jula... ili eventualno pocetkom avgusta.. Pa ako neko raspolozen da ide, mozemo da se organizujemo i da organizujemo 3-4 dana kampovanja :) uz to bih i na Bistricu svratio eventualno, tj na Limsko jezero, i takooooo :)

panonski, kampovaces na Lastovu? To je divno!!! Nekad davno sam tamo kampovala.. nekoliko leta... pa kad se vratis, molim te za utiske, a i slike!

Ja sam planirao da odem na kamp extremnih sportova na Sopotnici i K.Gori sredinom jula, meeeedjutim ispostavilo se da ce to da se izjalovi najverovatnije tako da bih ja na Sopotnicu i u K.Goru isao krajem jula... ili eventualno pocetkom avgusta.. Pa ako neko raspolozen da ide, mozemo da se organizujemo i da organizujemo 3-4 dana kampovanja :) uz to bih i na Bistricu svratio eventualno, tj na Limsko jezero, i takooooo :)

kakav je to kamp extremnih sportova??

Vec postaje tradicionalan :) Odrzava se svake godine na Sopotnici i u Kamenoj Gori, ove godine cujem da ce biti najbolje organizovan do sada, clanovi kampa bice u mogucnosti da se oprobaju u paraglajdingu, spustanju niz vodopad, free climbing-u, bice i mauntinbajkinga, a u sklopu svega toga ce na kraju doci i rafting na Limu koji je inace pored Ibra kod nas najbolji za to.. Nisam se u potpunosti raspitao oko detalja, ali ovih dana cu definitivno, ako nista, bar da se raspitam :)

A ako ne odem, ja cu posle toga na kampovanje tamo... a mogao bih i pre toga :)

hajde molim te raspitaj se ako imash mogucnosti i znash gde da pitash  :) :) :)

pa javni...

ko organizuje to....sta se deshava...kako...i te servisne info...

ili bar koga ja to sve da pitam ako nishta drugo... :mah: :mah: :) :)

Ja tragam na netu ali nema informacija za ovaj kamp 2008.

U svakom slucaju trebao bih do ponedeljka da se vidim sa drugarom koji zna dosta o tom kampu pa cu se detaljno raspitati.. da, zaboravih da kazem da je cena kampa 6000, e sad ne znam sta sve ulazi u cenu i to cu se raspitati.. i da traje od 18. do 25. jula.

Info mozes verovatno jos da potrazis u planinarskim drustvima, ili u penjackim klubovima Vertikal i ostalim..

Izvinjavam se na off-u  :)

JEEEGUUUULJOOOO vodi me na Ohrid

:bag: ja posle 18 dana videh post. secom, nisam jos otisla. jovane dragi, rado cu te voditi, jedino sto cemo onda ti i ja traziti (i naci) jeftin privatni smestaj, jer taj stan moje drugarice-komformistkinje, jesuvise mali za vise od tri osobe, a i te tri se guraju. elem, da pocnem da trazim? :)

Ako ides u Skotsku na 20 dana, preporucujem ti da izdvojis nekoliko dana za Scottish highlands.

jest, bila moja drugarica, ide opet ove godine, kaze da je sjajno. sudeci prema onom sa fotografija, i jeste. umalo i ja da odem. :)

• 3 years later...

Ovo je lepa tema koju ću upravo da oživim jednim klikom :)

Dakle, kuda ću ja ovo leto?

Prethodnih godina sam imao neke planove koje nikako da realizujem zbog x situacija, ali ono što se nazire kao neki plan je:

1. Moldavija, 2-3 dana ako uspem da sredim vizu, tj. ako se iscimam do Bukurešta po nju.

2. neko letovanje, naginjem ka Aziji

3. Božićni vašari po Nemačkoj, kažu da je najlepši u Kelnu, a u Dortmundu svake godine postave najvišu jelku ako sam negde dobro pročitao.

Kuda ćete ovo leto? Ajmo malo da zaboravimo na ovaj sneg :)