Jump to content

Featured Replies

Evo ti jos par informacija/losih vesti:

Minimum 4 dana boravka u hotelu

Treba da si musko ako si sam (jel jesi?), kaze "no single lady" :(

Treba da podneses zahtev  nedelju dana ranije

Processing time je 5 radnih dana - ne rade cetvrtkom i petkom

Popunjen formular u kojim dajes sledece informacije: vera, ime majke i poslednja posecena zemlja (ne znam sto su ovo potencirali, pretpostavljam da ima jos mnogo drugih pitanja).

Eto.

Definitivno,viza za Oman se mora vaditi u ambasadi,ne moze na aerodromu!Sreca pa se ,,palo"odmah na check-inu,!Sreca u nesreci!

Da, BiH nije na listi zemalja koje mogu da uzmu vizu na aerodromu.

Ne znam kakva je cena u ambasadi, tamo je bila opcija do 10 dana - 5 OMR, od 11 do 30 dana - 10 OMR.

Inace, neko je zaboravio da uradi spell check pre nego sto su napravili pecat za ulazak na pasoskoj kontroli :D

2m6n4h5.jpg

• 1 year later...

Putovao sam u Oman iz Dubaija  u maju 2015. i bez problema dobio vizu na granici za 10$

• 2 years later...

Izgleda da sada možemo da apliciramo za e-vizu za Oman ili da je dobijemo po dolasku.

https://evisa.rop.gov.om/en/visa-eligibility?p_p_id=visawizard_WAR_visaeligibilitywizardportlet&p_p_lifecycle=0&p_p_state=normal&p_p_mode=view&p_p_col_id=column-1&p_p_col_count=1&_visawizard_WAR_visaeligibilitywizardportlet_myaction=selectedVisa 

U vrhu strane ima da se klikne za spisak država. Trideset dana, 45 € otprilike, ne treba sponzor. Čekamo da neko isproba u praksi.

Edited by amstel