Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav svima! Tražim saputnika/e avanturističkog duha za putovanje u Peru i Boliviju koji su voljni istražiti ovaj deo sveta. Samo putovanje bi trajalo dva meseca te bi bilo u sopstvenoj režiji. Već imam kupljenu avio kartu za period od kraja juna do kraja avgusta (Budimpešta-Istanbul-Panama-Lima), te zasad putujem sam. Iskusan sam putnik. Noćenja bi bila uglavnom po hostelima ili skromnijim hotelima, a akcenat bi bio na upoznavanju kulture Inka kao i na obilasku prirodnih atrakcija koje ove zemlje nude. Putovanje planiram započeti u Peruu gde bih proveo prvo dve nedelje, pa bih zatim otišao na mesec dana u Boliviju, te bih se na kraju vratio na još dve nedelje u Peru. Po nekom okvirnom planu puta u obe zemlje planiram obići mnoga mesta koja se nalaze na klasičnoj ruti turista (Lima, Paracas, Ica, Nazca, Arequipa, Colca kanjon, Cusco, Machu Picchu, Ollantaytambo, jezero Titicaca - Ostrva Uros, Copacabana, Ostrvo Sunca, La Paz, Slana pustinja, Tupiza, Potosi, Sucre, Cochabamba, Toro Toro Nacionalni park, Samaipata, Santa Cruz de la Sierra, Rurrenabaque, Chachapoyas i Mancora).
Ukoliko ima zainteresovanih slobodno se javite:-)