Jump to content

Featured Replies

Moja malenkost takođe, odneo sam im onaj confirmation email od Wizz-a i dobio pasoš za 4 dana.

troll

I pobogu, zašto Voždovac, tamo je najveći haos?! Odeš na Vračar ili NBG i bez nekog preteranog čekanja završiš posao.

troll off

Ne znam kako si ovo našao, ali svaka ti čast!

Aha, newsletter je u pitanju! Pa ima li šta interesantno u toj Bolonji?

Nazalost nije newsletter nego "rudarski" ;) !

Pa Voždovac i meni i njoj najbliži :)

A inače nisam znao za Vračar i NBG da nemaju gužve...

Znam da je "Wizziar Forli/Bologna" 80-tak km od Bologne, ali me interesuje da li je "Ryaniar Bologna" podrazumeva drugi aerodrom ili...?

citao sam neke blogove ljudi koji su leteli Ryanom do Bolonje i podrazumevalo se da je u pitanju Forli...

da, sori, sad sam bas video info pa sam dosao da se ispravim al me Marko ispravio :)

hvala.

ono sot sam citao je ocigledno neko putovanje od pre apr godina...

jel moze neko da mi kaze koja je najbolja varijanta za beograd-dresden? polazak 18.4. a povratak 25.4.

gledao sam germanwings, karta ispada 180e, pa ako neko moze da predlozi nesto jeftinije. moze i iz temisvara, budimpeste..

Ne znam u kom si fazonu što se tiče putovanja, presedanja, torbi i sl., ali ja sam našao sledeću kombinaciju:

1. Beograd - Temišvar,  min 1800 din. :)

1. Temišvar - Bolonja, Wizzair popodnevni let u jednom pravcu, 12. april = 7€

2. Bolonja - Wroclaw, Ryanair 15€, sutradan 12h (noćenje bi te u hostelu izašlo oko 10€)

3. Wroclaw je u Poljskoj, a od Dresdena ga deli nekih 150km, tako da mislim da može da se napravi neka varijanta, možda Orangeway ili tako nešto...

Ako hoćeš da čekiraš prtljag, računaj na još 10, tj. 15 €, + novčana transakcija još 20€.

Kada sve ovo sabereš dođeš do neke sume od 100 evra i to samo u jednom pravcu... Dakle može da ide i gore (ako čekiraš torbe), a može da ide i dole... Ostaje problem povratak...

E sad, nisam namerno gledao neke druge varijante, tipa da imaš let do nekog drugog grada u Nemačkoj, pa da tamo pronađeš prevoz autobusom ili vozom, jer su bliža mesta udaljena i po 300km. Neka me neko ispravi ako grešim, ovo je observacija na brzaka (Google maps)

sa druge strane, Nemačka je dobro povezana autoputevima, čini mi se da i može da se stigne brzo...

Orange vozi od Budimpeste do Drezdena za 8500Ft u jednom pravcu.

Voz do Peste, povratna 26Evrova, pa racunaj...

Orange vozi od Budimpeste do Drezdena za 8500Ft u jednom pravcu.

Voz do Peste, povratna 26Evrova, pa racunaj...

Vidiš, može i jednostavnije, po meni daleko jednostavnije... 8500HUF prema sajtu www.xe.com je oko 32€. Svidja mi se, svidja...

E, ali cena Temisvar-Forli je fenomenalna, nikad nisam video da wizzair ima tako niske cene!

4 RON (1 evro) jedan pravac!!! Sad je valjda tek svima jasno koliko je windjet Nis-Forli preskup :)

E, ali cena Temisvar-Forli je fenomenalna, nikad nisam video da wizzair ima tako niske cene!

4 RON (1 evro) jedan pravac!!! Sad je valjda tek svima jasno koliko je windjet Nis-Forli preskup :)

Sad imaju super promo (kako i sami kazu) cene...

Ako neko planira da ide u Bolonju,sad je idealno vreme da kupi kartu.

Evo npr. za 1. maj...(tad se svakako odmara :) )

Odlazak 30.4.(petak) iz Tem u 16.20

Povratak 3.5.(ponedeljak) u 20.00 u Tem.

Cena 2 eura+'placanje karticom' 10e = 12 evrica !

Ljudi Hitno mi treba pomoc molim vas

Hteo sam sutra da bukiram let Temisvar - Barca, medjutim od jucerasnje cene od 200 eura za dvoje,danas je 321.

Pomozite za neku kombinciju ili nesto,da li ce mozda sutra da padne cena,ili sta god,mada ne verujem.

Nasao sam Temisvar-Milano preko Wizza, Milano-Barca preko Easyjeta, sve za 245

Kakva je sitaucija kod Easy-a za prtljag,imam 2 rucna i 1 za chek in? Vidim nesto kao oni dozvoljavaju do 20kg po putniku,jel to misle na rucni ili sta?

Heeeeelllllllppppppp

Nemoj da kukas, nacicemo ti let, samo se opusti vec jednom! Koliko puta treba da ti kazem da je suvise rano za kupovinu karata za maj!

;D

Dobro de Marina,ti sve opusti se,a cene stalno gore :).

Ajd pricacemo veceras

Pa zato sto ih stalno gledas... karte za low cost se kupuju mesec, dva unapred ili u ekstremnim slucajevima pola godine unapred kad naleti onaj cuveni Ryan-ov 1euro deal.

Ne mozes striktno da zapucavas datume sa low cost-om, sto ti verovatno radis.

Letovi petkom i nedeljom su skuplji od letova radnim danima.

Ako ti ja ne nadjem najpovoljnije karte za Barsu, placam ti avion Beograd-Barsa sve lufthansom!!!  :hihi:

OK, mnogo je svedoka ovde :)

Vidimo se veceras

Ako neko planira da ide u Bolonju,sad je idealno vreme da kupi kartu.

Cena 2 eura+'placanje karticom' 10e = 12 evrica !

Moram da proverim koliko mi je ostalo na kartici, razmisljam da uzmem dve karte :)

A da se napuni avion ljudima odavde, pa umesto u Kuglanu, odemo na pice u Bolonju  :hihi:

Odakle do Bolonje i kad,i koja kompanija?

wizz air, iz Temišvara, 30.4. petak do 3. maja ponedeljak, povratna 2 evra, tj 13 sa našim internet karticama... Pazario sam jutros dve=25€ ;)

Захваљујем ономе ко је нашао овај лет  :spot:

И ја сам пазарио 2 карте тако да бисмо могли и око превоза

до Темишвара да се организујемо... отом потом

:pij: