Jump to content

Featured Replies

a i zemlja se vrti od zapada ka istoku pa kada ides od istoka ka zapadu destinacija ti ide u susret a kada se vracas, bezi ti :D

to naravno nije ovde presudno, ali na duzim destinacijama, konkretno almaati-minhen, razlika u dolasku i odlasku je sat vremena  ;)

Da li mogu nekog iz Novog Sada da zamolim da mi veceras kupi karte?

Nisam proveravao nakon nekih Amazon kupovina i nemam dovoljno na racunu...sutra se nadjemo i refundiram ;)

Da li mogu nekog iz Novog Sada da zamolim da mi veceras kupi karte?

Nisam proveravao nakon nekih Amazon kupovina i nemam dovoljno na racunu...sutra se nadjemo i refundiram ;)

1. Nije "Amazon pojeo" novac nego je kartica istekla  :bang:

2. Zbog 1. meni i dalje treba pomoc oko kupovine karata  :-[

3. Predpostavljam da nema "kandidata", jer sam new face, pa predlazem da prvo dam novac, a zatim odradimo kupovinu karata.  :-\

zasto ryanair naplacuje web check-in? da li moze da se kupi karta bez toga?

Moze. Ako uhvatis promotivnu ponudu *free online check-in* onda ne naplacuju!

2. Zbog 1. meni i dalje treba pomoc oko kupovine karata  :-[

3. Predpostavljam da nema "kandidata", jer sam new face, pa predlazem da prvo dam novac, a zatim odradimo kupovinu karata.  :-\

SOS - 063.532.555

Ja sam dobrovoljac. Saljem ti na pm.

Je l' neko u skorije vreme putovao EasyJet-om? Šta se dešava sa njihovim cenama, mnogo su skupi? Pokušavam da nađem kartu Bud-Paris, ali nema ispod 70EUR povratna, bez prtljaga, bez takse na kartice. Gledajući i druge destinacije, imam utisak da oni nisu više tako low-cost kao Ryan i Wizz.

Po meni oni nikad nisu ni bili low cost, bar ne toliko koliko wizz i ryan

Ja nikad kod njih nisam nasla nista povoljno

:)

Je l' neko u skorije vreme putovao EasyJet-om? Šta se dešava sa njihovim cenama, mnogo su skupi? Pokušavam da nađem kartu Bud-Paris, ali nema ispod 70EUR povratna, bez prtljaga, bez takse na kartice. Gledajući i druge destinacije, imam utisak da oni nisu više tako low-cost kao Ryan i Wizz.

Ja cu leteti Easyjet-om u Aprilu. Kupio sam kartu Madrid-Sofia za 54eur. To je bilo 33,5eur karta+20,5eur za toba i kartica. Tacno da nije dzabe, ali sve drugo je bilo bar 35+eur vise (BulgariaAir). A da sam uzeo kartu nedelju dana ranije bila bi 8eur jeftinija. Apsolute minimum koji sam video za Madrid-Sofia, bar za 10-15 April za kada sam trazio.

Mozes, eventualno  da odstampas celu tu stranicu koju su ti poslali na mejl, pa da i to das na check in pultu...

Da li se stampa "Your itinerary" (sa reservations mail adrese) ili "Wizz Air e-invoice" (sa invoicing mail adrese)?  :-[

Da li se stampa "Your itinerary" (sa reservations mail adrese) ili "Wizz Air e-invoice" (sa invoicing mail adrese)?  :-[

Your itinerary.

Чек, чек, шта и кад се штампа, не разумем? И ја сам добио та два њихова мејла.

Чек, чек, шта и кад се штампа, не разумем? И ја сам добио та два њихова мејла.

Pa imas iznad odgovor, koji mail od ta dva stampas  ;)

Ranije ste o ovome sigurno pisali, pa da ponovim - moj prvi let sa Wizz airom je prosao super, let je bio iz Temisvara, a imao sam odstampan samo onaj broj, tj prvi broj koji su mi poslali kada sam radio rezervaciju. Prvo sam to krenuo da predam na aerodromu, i radnik na check inu-u mi je trazio samo pasos, i to ovim recima: "No, no, only your ID"

Nasao sam iz Milana u julu za Marakech za oko 115e...

da li neko zna za neku jeftiniju varijantu???

Mnogoooooo

lol::

Cekaj april i nemoj pucati na Marrakesh posto je on obicno najskuplji.

Za Fes mozes da nadjes kartu za 5eura a od Fesa do Marrakesha mozes da uzmesh rent-a-car i da te izadje jeftinije sve zajednood 115eura.

Naravno tu su uvek busevi