Jump to content

Featured Replies

Molim vas pomozite mi, ja sam nova i stvarno ne znam kako da dođem do tzv jeftinih karata do Pariza ( o kojima se govori da su po ceni od 40 eur iz temišvara). Proverom putem neta povratna karta wiz-om iznosi 170Eur.

cene nisu iste svakog dana, i skoro nikad nije jeftino ako npr trazis kartu za sledecu nedelju. da bi kupila jeftine karte prvenstveno moras da budes fleksibilna sa datumima...

najjeftinija koju sam uspeo da nadjem je od 11.6 do 18.6 i ispada 58e + 10e placanje karticom, racunajuci da nosis samo rucni prtljag. ista cena je i od 14.6 do 18.6.

Verovatno sad trazis karte za period 7.5-10.5 i verovatnoca da ces te karte naci za manje od 170eura je minimalna. Nisi jedina koji je smislila da ide u Pariz preko Temisvara za te utakmice.

Moji drugari su kupili karte za taj period bukvalno u momentu kada su saznali da Partizan ide dalje i platili su karte 60eura.

Sreca... ili brzo razmisljanje...  ;D

ne, ne tražim karte za utakmicu već bih putovala oko 20-tog maja, na 5 dana, nije fixno dan ,dva gore dole..

Probaj Temivar-Milano WizzAir-om, pa Milano-Paris RyanAirom. Ja onako na brzinu nađoh 15+39EUR (dodaj tu još takse).

klanj::svaka cast svima mene ovaj sajt odusevljava mada mnogo imam pitanja i ne snalazim se najbolje al ok ucim polako  :banana:  :? do sada nisam putovao na ovaj nacin ali definitivno bi trebalo. Sve zaglavim u kombiju i nekim poslom..... clap jos jednom cestitam i cim nesto resim moram vas daviti

Imam jedno pitanje, mozda ce da zvuci bezveze, ali nije mi jasno... Dakle, kada ste na nekom duzem putovanju, recimo idete 7-8 dana u Spaniju, pa posle par dana u Portugal, pa recimo u Francusku... kako trazite i kupujete avionske low-cost karte? Ako ne nosite laptop gde idete, u neki internet kafic ili...?

To bi trebalo da isplaniraš i uradiš mnogo ranije, jer ako budeš kupovala karte "u hodu" to ti baš neće biti povoljno.

Zanima me da li se mogu kupiti karte kod wizzaira i ryanaira sa rajfajzenovom virtuon karticom?

Da, s obzirom da ta kartica sluzi samo za internet kupovinu. To smo spominali milion puta na forumu

• 2 weeks later...

Ako neko ide easy-jem....da ne poljubi vrata od celicne ptice....

Important changes to check-in process

Important changes to check-in process1. Get to the airport early! Check-in closes 1 HOUR* before departure

Remember that airports will be very busy – make sure you leave plenty of time for check-in. Please note that check-in desks will close 1 HOUR 1 before departure, instead of the usual 40 minutes. This is to help us get as many disrupted passengers as possible transferred onto available flights home.

1 Check-in closes 90 minutes before departure at Sharm El Sheikh (SSH), and Hurghada (HRG) airports.

2. Check in AT THE AIRPORT – no online boarding passes accepted

Online check-in has been temporarily suspended – you will not be able to travel using an online check-in boarding pass. ALL passengers MUST go to the airport check-in desks on arrival at the airport, even if you have already checked in online.

Check the status of your flight

3. Check before you leave for the airport

Given the unique volcanic and weather patterns, cancellations & flight reinstatements can happen at very short notice so please ensure you check the status of your flight immediately before you travel to the airport. If your flight is cancelled, do not travel to the airport.

4. Keep checking your e-mails

If your flight is cancelled you will receive an e-mail with information on your options.

...blabla ...

To thank you for your patience, we'd like to offer you £10 per person off of your next return flight**. Simply enter the key word EASYASH in the promotional code box when making a booking at www.easyJet.com ...

clap

• 2 weeks later...

hehe ma reci ti da je i tebe strefio vulkan ;)) Taman si htela da rezervišeš, kad ono :D

pozdrav svima! zanima me da li neko moze da mi kaze kako na najjeftniji nacin otputovati do barselone u julu, iz beograda ili budimpeste? nasla sam na sajtu blica da ce spainair uvesti jeftine letove do barse, tacnije da ce povratna karta na relaciji bg-barsa biti 80 evra, e pa jel to vec uvedeno ili je tek u planu??  nista ne kontam :bang:

znam za to,pa jel moguce da je najjeftinije za  289.55 € ??  :?

Sasvim moguce, jer spanair nije low cost. Bilo je za tih cuvenih "80E" ali veoma organicen broj mesta, a sad su vec  vrtoglavo porasle. Vidi iz temisvara, wizzair....mada su i oni sada za jul opalili visoke cene...

pozdrav svima! zanima me da li neko moze da mi kaze kako na najjeftniji nacin otputovati do barselone u julu, iz beograda ili budimpeste? nasla sam na sajtu blica da ce spainair uvesti jeftine letove do barse, tacnije da ce povratna karta na relaciji bg-barsa biti 80 evra, e pa jel to vec uvedeno ili je tek u planu??  nista ne kontam :bang:

Zašto ne probaš varijantu Osijek- Barselona via Frankfurt Ryanairom? Koliko ovlaš pogledah, satnica može da se složi u toku dana a ukupno bi za povratnu kartu izašlo 80-90 eura, bez troškova transporta do Osijeka.