Jump to content

Featured Replies

pazi moja neka varijanta je bila do beca voz 70e povratna pa onda sky europe 90e povratna avion(to sam nasao karte mozda 10-15 dana pred put a pogledaj iz budimpeste dal ima nesto do tamo moze za 25e vozom da se stigne) to je bio orly mislim da je do grada bus posle oko 6 e i imas jos 6 bec od west stanice do aerodroma----e sad jebiga to je jeftinije nego iz bgd sam tad pitao bilo je preko 300e karta

haha mislim za 25 vozom do peste,bus ti je 130e povratna,proveri i unutar evrope imas neke specijalne ponude za buseve ono od grada do grada eurolines,.a voz odavde zaboravi jer je mnogo skup---znaci bus posle stopa ili mozda mozes da se uklopis u tu cenu i avion iz recimo peste ili beca al ne znam kolko ti to odgovara

• 1 year later...

Da li je neko išao Eurolines bus-om od Beča do Pariza. Cena 71e, ali na www.eurolines.at ne može online booking ove relacije, kao ni na www.eurolines.fr. Sva iskustva i saveti u vezi eurolines noćnih buseva su dobrodošli :)

Wizz leti iz Temisvara za Pariz po jako povoljnim cenama

EasyJet pocinje sa letovima Zagreb - Pariz (aerodrom Sarl de Gol) od 1. novembra, povratna karta je 64,98 evra, ukoliko se placa visa electron karticom, drugim karticama je malo skuplje.

Lepe vesti, ali meni treba info samo za relaciju od Beča do Pariza i to noću - da se usput uštedi jedno noćenje a osvane u Parizu ;) Očigledno sam promašila topic.

Eurolines je ok prevoznik, nije za poredjenje sa orangeweys ili student express ali je ok.

Sto se nocne voznje tice meni su se svidele neke stvari: kada staje pokusavaju da daju kratka obavestenja kako nebi probudili putnike, vozaci znaju da nagaze i za noc predju prilicnu kilometrazu, obavezno broje putnike pred svaki polazak i na dugim putovanjima prave ceste pauze i obavestavaju putnike gde se nalazi WC da se ne gubi vreme lutajuci po stajalistu.

Nedostatci su zanemarljivi s' obzirom da sam ja navikao na Litas i Lasta autobuse  :)

Nedele kafu, ne pustaju film i nema muzike.

Obavezno ponesi neki vid zanimacije ili muziku za na usi.