Jump to content

Featured Replies

Meni je potreban parking na Temišvarskom aerodromu od 23. juna oko podne do 30. juna po podne.

Koliko sam videla, za nedelju dana parkiranje bi koštalo 150leia (35€).

Raspoližena sam da učestvujem u ceni neke pretplatne karte i da iskoristim povoljnost makar i malo jeftinijeg parkiranja za taj period.

Da li ovo jos uvek vazi?

Ja putujem od 11.7. do 21.7. tako da bi bilo idealno kupiti mesecnu kartu 23.6.-23.7!

U tom slucaju bi nas mesecna karta kostala 50e tj. svakog po 25e.

Ako se nadje jos neko u periodu izmedju 1.7.-10.7, tada bi svako placao oko 17e :)

E, da, za ostale.Da li je neko do sada isao ovako?Vidim razne dogovore od ranije za mesecne i sestomesecne karte, ali ne videh neki dogovor.TJ. ne videh da je neko potvrdio da je ulazio normalno sa npr. mesecnom koju je kupio 'kolega' pre njega :)

• 2 weeks later...

Posto mi je svetlanalane potvrdila da vazi, parking karta za temisvarski aerodrom je slobodna u periodu:

1.7-10.7 i eventualno 21.7-23.7

Cena se dobije kad se mesecna(50e)podeli na ravne casti...

Za sada je 50/2=25e

Ako se javi jos neko bice 50/3 oko 17e itd...

Znam da sam dosadan, ali jel moze neko ipak da potvrdi da je isao ovako sa 'tudjom' karticom za parking i da nije imao problema...Cisto da ne bude rasprave sa Rumunima tamo...Hvala :)

ja i devojka takodje idemo na let 23 juna pa ako hoces da podelimo troskovo do temisvara mogli bi se nesto dogovoriti

i posto vec ocoravih od citanja o svetom gralu tj kartici za 6 meseci da li je ona na kraju kupljena i ako jeste kad su joj slobodni termini?

hvala u svakom slucaju

Znam da sam dosadan, ali jel moze neko ipak da potvrdi da je isao ovako sa 'tudjom' karticom za parking i da nije imao problema...Cisto da ne bude rasprave sa Rumunima tamo...Hvala :)

isle su moje komsije sa karticom koju sam im nabavio preko foruma ;) niko ih nista nije pitao jer jednostavno nema nikoga na rampi :)

isle su moje komsije sa karticom koju sam im nabavio preko foruma ;) niko ih nista nije pitao jer jednostavno nema nikoga na rampi :)

E super, to sam samo hteo da cujem.Hvala druze

Suprug i ja idemo kolima do aerodroma u Temisvaru, termin je 10.07-15.07. Plan je da kupimo parking za mesec dana na P2, bas kao i vi. Da li ste jos uvek zainteresovani da podelimo troskove?

• 2 weeks later...

Imamo let za Milano 11. avgusta 2010.  u 6:30 sa aerodroma u Temišvaru... ukoliko slučajno neko takođe putuje tog dana može da se javi za zajedničku organizaciju puta do Temišvara... hvala!

Moze li neko da mi preporuci kako da od Temisvara stignem do Kikinde, tj. da li se nesto promenilo u odnosu na pisanija od ranije ? Imate li neki kontakt telefon u Kikindi da ih okrenem i vidim na cemu sam.

Problem je sto slecemo u nedelju na TSR, ne znam da li je red voznje isti kao i tokom "normalnih" dana....

• 3 weeks later...

Koliko bi kostala karta u vozu kod rumunskog konduktera od granice do Temisvara? Postoji li mozda i opcija da se kupi karta do Vrsca, pa rumunskom kondukteru da koji novcic (ako da, koliko novcica?)???  :evil:

• 3 weeks later...

Ako ima neko parking karticu(mesecnu,godisnju)za aerodrom Temisvar a da je ne koristi u periodu od 22.10.-25.10.2010. i da je iz Beograda? Naravno za cenu koju kazete.

da li tacno neko zna koliko je tacno zeleznicka stanica u stamora moravita udaljena od granice?imaju vozovi redovno ka temisvaru mislim da ih je pet dnevno sa cenom povratne oko 10e ali kako do moravite....moze preko vrsca ali dalje kako???/? :potty:

Ako neko zeli da podelimo troskove mesecne parking karte u Temisvaru. Meni  treba od 22.10 do 02.11.

• 3 weeks later...

mi idemo 27.9 i vracamo se 12.10. 2010. da li je siguran parking na aerodromu, jos nismo odlucili da li da idemo kolima ili sa Geom

Jednom smo sleteli u 02 a nekoliko puta stizali u 04-05 za wizz u 6.30. Uvek je bilo ljudi koji su ili ostajali posle nas da kunjaju ili smo ih zaticali kako vec uveliko hrcu. Znaci, radi celu noc. Spavanje...hm, malo, tesno, plasticne stolice....da se ja pitam...moze da se dremne. U 4.30 otvaraju Costa's cafe....tu ima koznih fotelja pa moze da se prilegne. MM porucio caj i spojio 2 fotelje i zahrkao. Meni bilo neprijatno ali, niko ga nije popreko pogledao. To ti je kulturnija varijanta.

Da...sendvic 1-1,5e, caj 0,6e...

Evo kupih kartu za onaj pekarski avion 6:30 iz Temishvara 20. oktobra 2010. Pa ako neko ima ideju kako doci tamo na vreme, zeli da delimo neki troshak prevoza, ima leteceg zmaja ili bilo shta, javljajte se...

Jednom smo sleteli u 02 a nekoliko puta stizali u 04-05 za wizz u 6.30. Uvek je bilo ljudi koji su ili ostajali posle nas da kunjaju ili smo ih zaticali kako vec uveliko hrcu. Znaci, radi celu noc. Spavanje...hm, malo, tesno, plasticne stolice....da se ja pitam...moze da se dremne. U 4.30 otvaraju Costa's cafe....tu ima koznih fotelja pa moze da se prilegne. MM porucio caj i spojio 2 fotelje i zahrkao. Meni bilo neprijatno ali, niko ga nije popreko pogledao. To ti je kulturnija varijanta.

Da...sendvic 1-1,5e, caj 0,6e...

Poslao sam im mejl da budem siguran, evo odgovora:

"The Timisoara International Airport is opened 24h/24h, so, if there is no inconvenient for you you can wait as long as you want. "

• 3 weeks later...

Ako ima neko parking karticu(mesecnu,godisnju)za aerodrom Temisvar a da je ne koristi u periodu od 22.10.-25.10.2010. i da je iz Beograda? Naravno za cenu koju kazete.

Mi krecemo za par sati. Stigli putnici sa karticom, mi cemo da je koristimo do 22. vece. Ako letite 23. ujutro iz Bgd-a smo, mozemo da se nadjemo usput da vam dam.