Jump to content

Featured Replies

Mozes vozom, ako nadjes neki u odgovarajuce vreme. Pogledaj red voznje na sajtu rumunskih zeleznica:

http://www.mersultrenurilorcfr.ro/

Cene su smesne, nesto oko 1 evro po pravcu. Vodi racuna da je vreme u Rumuniji 1 sat ispred naseg. Iz Temisvara do aerodroma ide bus br 26, cini mi se, a mozes i taksijem. Pretrazi vec teme vezane za transport do aerodroma, ima ih bas jako puno. Koristi opciju "search", gore, u sredini. Ili, procesljaj detaljno samo ovu temu, verovatno i tu pise :)

Ima li neko da delimo troskove i kartu za parking na aerodromu Temisvar?

Moj termin 24.04. - 1.5.

123

Da li je neko isao vozom ili busom iz Jimbolije za Temisvara?

Voz je tačan i jeftin, samo da znaš da od granice imaš jedno sat vremena šetnje do ž. stanice koja je na suprotnom kraju sela. Ako se ne varam, u Temišvaru do aerodroma vozi E4 bus, ali to proveri na netu...

hajde ljudi pomoc za prevoz do temisvara za 18 4 2011.rano prepodne .ja sam iz panceva. zar je moguce da nikoga nema iz velikog bgd-a da putuje za temisvar potrebno jedno mesto .placam ucesce u autu,kombiju,motoru sta vec.javite se.

Da li se sme uneti 1 box cigareta u Rumuniju? 

Znam da je za ulazak u Madjarsku dozvoljeno uneti samo 2 pakle po osobi.

koliko ja znam ogranicenje se odnosi na dva boxa cigara a ne pakle, by the way, ja uvek i bas uvek bas preko madjarske idem sa tri boxa, i nikad mi niko nije ni otvarao torbu

Inala si srece. Dozvoljeno je dve kutije. UBR, dobar razlog da se prestane sa duvanom...

evo polako se priblizio i taj dan pputovanja a nema nikoga da se javi za prevoz do temisvara za 18  4 2011 prepodne ali nada josuvek postoji.

• 2 weeks later...

a ne, odricem se toliko toga, odredkla sam se lozovace, dunjevace, viljamovke, psovki, bancenja do kasnih sati. Sad sam na zelenom caju ikefiru, jos da se odreknem cigara, pa onda i oreol da mi stavite :)))

• 5 weeks later...

Imam karticu za parking 2 Temišvarskog aerodroma koja važi do 7. avgusta 2011 godine.

Karticu iznajmljujem po principu depozita, po sledećem cenovniku: do 5 dana 4 evra dnevno, više od 5 dana 3 evra dnevno.

Znači vi meni depozit, a nakon vraćanja kartice ja vama nazad iznos novca koji preostane po navedenom cenovniku.

Iznos depozita je 60 evra u junu, 40 evra u julu i 10 evra (ili ništa ako se tako uklope dani) u avgustu.

Možete me kontaktirati na [email protected].

• 1 month later...

Imam karticu za parking 2 Temišvarskog aerodroma koja važi do 7. avgusta 2011 godine.

Karticu iznajmljujem po principu depozita, po sledećem cenovniku: do 5 dana 4 evra dnevno, više od 5 dana 3 evra dnevno.

Znači vi meni depozit, a nakon vraćanja kartice ja vama nazad iznos novca koji preostane po navedenom cenovniku.

Iznos depozita je 60 evra u junu, 40 evra u julu i 10 evra (ili ništa ako se tako uklope dani) u avgustu.

Možete me kontaktirati na [email protected].

Nisam ovo video.... mislim to sa depozitom...

Pa mene put do Agadira sa sve provizijama izadje ko "depozit" za fucking karticu na Temisvarskom aerodromu. Mislim, ako nekom das karticu, taj isti ce ti je vratiti, cemu depozit?  Btw, po svemu sudeci, kupio si tromesecnu za 80e.

Zar mislis da je u redu da profitiras na preostalih 70-80 dana po 3e dnevno. Znam da nece sve da ti bude puno ali....

Ja sam svoju mesecnu poklonio nakon sto sam se nakon dva putovanja od po 6 dana vratio u Bg iako mi je trajala jos 13 dana.

Sorry svima, kasno sam video ali me iznerviralo...  :LOLLL: :LOLLL: :LOLLL:  pa zato davim.

• 3 weeks later...

Ako neko ima parking kartu izmedju 27.og septembra do 3. oktobra. pa da se dogovorimo za cenu

• 6 months later...

Da li neko ima 2 kartice u periodu od 05.03.2012-13.03.2012

Platicu naravno koliko god treba..

hvala..

Meni treba za prvu polovinu aprila.

Mozemo da uzmemo za mart i april pa podelimo troskove? 123

• 5 months later...

Moram malo da pokrenem temu sa mrtve tacke posto mi trebaju neke malo svezije informacije... Recimo iz ove godine...

Ima li kakvih novosti vezano za prevoz Beograd - Temisvar i odande nazad... Jesu li se pojavili neki autobusi od Vrsca ili nekih drugih mesta.

koliko sam cuo CFR je uveo vozove iz Vrsca, ima na sajtu zeleznica

Vrsac - TIMISOARA NORD 07:10 08:45

Vrsac - TIMISOARA NORD 18:20 19:55

Povratak

7686 04:40 21.08.2012 06:29

7688 15:48 21.08.2012 17:39

a inace, za sve one kojima Vrsac nije blizu i nema neka dobra veza da bi se uhvatio taj voz za Temisvar. Sa Dunav stanice iz Beograda ima vise vozova, ali nijedan se ne uklapa sa ovima. Tako da, bez obzira sto je povratna karta Vrsac Temisvar 10 eura i najjeftinija karta Beograd Vrsac ispod 10 eura, ova opcija je korisna samo za one koji gravitiraju Vrscu :(