Posted January 12, 2009 Posle 2 godine traganja konacno smo dobili nase mestasce u Beogradu za izlozbu. http://www.dksg.co.yu/Januar2009/index.html#likovni Naravno svi se pozvani na otvaranje a ako ne stignete na otvaranje, izlozba ce biti postavljena 2 nedelje. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 12, 2009 E, strava!! A di ga je to tacno? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 12, 2009 Negdi u studenjaku. Kad stignete do studenjaka pitajte gde je Dom kulture Studentski Grad. Otvaranje je u utorak 27.1.2009 u 18:00 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 12, 2009 Al ga ubodoste ... pa el znate da je tad slava? I to mog najboljeg druga? Kako sve akcije pogadjate kad se moji drugari zene ili slave slave i rodjendane? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 12, 2009 Mislim da je doslo do greske u najavi. Otvaranje izlozbe smo dogovorili za 29. januar, bas zato da ne bi palo na slavu! Na onom linku pise da je izlozba od 29.01-13.02, tako da verujem da je greska sto ispod pise da je otvaranje u utorak 27. Sigurno je greska, jer kada smo se dogovorali za datum sa osobom iz galerije, bas smo pricali o tome kako bi bilo nezgodno da padne na Sv. Savu, pa smo se dogovorili za 29. januar. Zvacu sutra da proverim o cemu se radi. Inace, bice u donjem holu galerije, ne mozete da omasite Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 12, 2009 Aj zovi ... pa mi javi ... mislim da bi red bio da se i ja pojavim na otvaranju ... mozda mi date i da drzim govor? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 13, 2009 Dolazim sigurno! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 13, 2009 Па што бре у 18ч? Господски је у 20ч А и тад сам на тренингу, мораћу да ескивирам један. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 13, 2009 Dakle, otvaranje je definitivno 29. januara u 18h, kao sto je i bilo planirano. Na sajtu im se potkrala greska, ispravice je. On 1/13/2009 at 1:06 AM, beauty said: Господски је у 20ч Ne zakeraj mnogo, leba ti Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 13, 2009 Sjajno, potrudicu se da se vidimo tamo. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 26, 2009 Da vas podsetim da ne zaboravite... otvaranje je u cetvrtak u galeriji u studenjaku Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 26, 2009 On 1/12/2009 at 5:45 PM, Cruela DeVil said: Negdi u studenjaku. Kad stignete do studenjaka pitajte gde je Dom kulture Studentski Grad. Otvaranje je u utorak 27.1.2009 u 18:00 Ajd` sad` za neupucene Novosadjane i ostale Nebeogradjane, a gde je studenjak? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 26, 2009 Novi Beograd iz NS-a kad se stigne na autoput BG-ZG iz pravca NS-a studenjak dodje odmah ispred velike Genex zgrade tj sidje se sa autoputa na izlazu Tosin bunar. Sa zelenjaka vozi bus 72, 75, 77, Sa omladinskog stadijuma preko mostara 74 iz bloka 70 bus broj 76 Sa zeleznicke stanice mozete da uzmete bus 601 ko se izgubi... nek zove taksi Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 26, 2009 Zelim vam lepo okupljanje i napisite neku rec kako je bilo , za nas koji nemozemo doci. Pozdrav iz Pesti a i Budim nije daleko. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 29, 2009 Iz opravdanih porodicnih razloga necu moci doci danas na otvaranje izlozbe, ali postoji mogucnost da u nedelju popodne naidjem do Beograda pa bih molila nekoga ko ide danas da se raspita o radnom vremenu galerije pa da brze bolje okaci to na forum, za nas koji necemo stici danas, ali bismo naisli nekog drugog dana. Uzivajte Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 29, 2009 I, niko da pomene kako je bilo danas? Ja sam se bas iznenadio kvalitetom svih fotki, a da ne pomijem sjajne price koje stoje iza svake od njih. Moji favoriti su ipak pecarosi ispod mosta na Bosforu i Mongolac na konju. BTW Bravo za Ivu i Kiku, samo ostaje pitanje ko je dobio veci aplauz. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 29, 2009 Било фино, фин свет + Чивитли, Ива држала говор, а придружио јој се Кика. Слоба се отимао за микрофон, ал' му нису дали. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 30, 2009 A evo i fotki sa otvaranja, pa izvol'te pogledati : https://www.klubputnika.org/foto/thumbnails.php?album=167 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 30, 2009 Meni je bilo super... Veoma uspelo otvaranje Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 30, 2009 Ima li ko informaciju o radnom vremenu galerije zarad onih koji bi izlozbu pogledali narednih dana? Zao mi je sto se ponavljam, ali za sada ne bese nikakvog odgovora... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 30, 2009 I meni je bilo baš prijatno otvaranje Radno vreme galerije je od 17 do 21 čas svakog dana sem nedelje, pa izvolte svratiti ko nije stigao sinoć. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 30, 2009 Bilo je mnogo lepo sinoc i lepi govori, i muzika (onako dramaticna u nekim trenucima ) i dosta novih ljudi... a o fotografijama je vec sve receno. svaka cast organizatorima!! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 30, 2009 Stvarno bilo lepo...i drago mi je sto je doslo jos novih entuzijasta Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 30, 2009 I meni se dojmilo Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 2, 2009 Izgleda da je samo meni bilo malo tužno. Velika većina fotografija na izložbi (kao i aktivne teme na ovom forumu) odnose se na bliskoistočne destinacije a tek poneka potiče iz Evrope ili neke egzotične lokacije Južne Amerike odnosno daleke Azije. Toliko radoznalog mladog (i lepog ) sveta na otvaranju izložbe a destinacije koje im nude dobrodošlicu kao da se svode na tek nekoliko, gde Sirija očigledno prednjači. Nemam ništa protiv tih destinacija (da ne bude zabune!) ali je žalosno što ovde mladima blizina Evope ne znači mnogo. Čak ponekad (ne u vezi ove izložbe niti KPS, nego inače) primetim anti-evropsko raspoloženje medju mladima ili predrasude o EU zemljama. Evropa je takva zanimljiva i raznovrsna mešavina, ne samo evropskih naroda i kultura, nego i svojevrsni melting pot ljudi iz svih krajeva sveta, praktično „svet u malom“ a sve na zdravom temelju osnovnih evropskih vrednosti (slobode kretanja, izbora...), da je prava šteta neupoznati bar delić tog bogatstva. Ako je do Amerike cena samog puta poveća stavka, do EU destinacija može se mnogo jeftinije i brže. Samo se nadam da nije daleko dan kada ćemo dospeti na „beli šengen“ a naši backpacker-i osloboditi se te prepreke (i možda pratećih psiholoških) pa krenuti u istraživanje našeg kontinenata van utabanih turističkih staza. Volela bih da već sledeće godine na nekoj sličnoj izložbi vidimo raznovrsniji izbor fotografija i pratećih priča, pa i sa našeg šarenog kontinenta. Inače, dopali su mi se govori na otvaranju. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites