Jump to content

skroz ludo putovanje,,beograd bordo i nazad 25 dana plus vreme trajanja

Featured Replies

Posted

beograd,trst,venecija,bolonja,firenca,piza,djenova, nica ,kan,.monpelje,tuluz,bordo,,,,u nazad,,lion,,torino,,milano,,verona,,i opet na neku obalu da dodjemo sebi,, i put za  bg,,akose podeli na 4 osobe bez smestaja deluje prihvatljivo i treba malo vise vremena bar 25 dana  opusteno,,divlje kampovanje pre grada posle grada  mesta postoje,, ideja za kraj augusta ove god ili za maj sledece god,,vozilo je opel astra karavan u vrhunskoj formi  stara naravno ,,ali  sigurna,,dvoje spavaju u  kolima dvoje u satoru,,ako se svatimo,, a moze i svi po satorima,,imam tacno mesta gde je to moguce ,,,,jeste cudna ponuda ali mislim da ima tezinu da jednom u zivotu obidjete sve za neke ok pare,,,ja idem  u svakom slucaju sledece god ako ne uspem ove,,vredi svaki euro sto bi se reklo

znaci jos 3 osobe koje imaju zelju i potpuno ih zabole za smestaj i gluposti ,,da obidju svasta u jednoj ruti ajmo ako ne za kraj Augusta sto je mozda previse brzo ,,ajmo sledece god u Junu,,,5000do 6000 km samo gorivo,,,,ostalo divlje kampovanje,,eventualno par dana u neki smestaj da   operemo ves  i to je to