Jump to content

Featured Replies

Posted

Intresuje me koje je letovaliste idealno za odmor sa devojkom?? Pre svega lepe plaze, setalista, mesta za izlaske, restorani, a pristupacne cene itd.

Pre svega Grcka letovalista(ili Turska) me intresuju!

Hvala!

Krf, van sezone, dakle u junu i prvoj polovini jula... 100 evra po osobi = 10 dana (smeštaj, prevoz autobusom, viza, zdr. osiguranje) Smeštaj je u dvokrevetnom apartmanu sa kupatilom, kuhinjom i terasom... Šta ćeš bolje  :dance:

Posle sezone, tamo negde u septembru, cene su još niže - možeš sve to da dobiješ i za 70 evra. Džabe  :yok:

• Author

Hvala puno! Jos ako znas preko koje agencije?? 100 evra 10 dana! to stvarno zvuci povoljno!

Chika Lazo, prosledi taj pm i u mome smeru..ne bilo ti tesko  lol:: A za ekipu sa sajta...mission..pobediti cenu od 100 E po osobi, sva sredstva su dozvoljena  :LOLLL:

Za ovakva putovanja na more u Grcku npr, stvarno se vise isplati da se ide preko agencija. To je stvarno redak slucaj ali je tako, jer za 100 eura ima da se nadje i smestaj i prevoz i viza i osiguranje, i plus nema cimanja oko vize i posto je grupna placa se 10 umesto 35 (mada ne bi trebalo ni ovih 10), ali cini mi se za sve ostalo sto dalje od agencija.

Lazare, molim te prosledi i meni o kojoj je agenciji rec. Hvala...

Ama, ne mogu svima da vam šaljem PM (i svima koji će u budućnosti to tražiti). Agencija je Argus, googlajte pa nađite sajt. Stvarno je povoljno, ima i za 70 evra ceo aranžman, nemam pojma kako im se to isplati jer se za te pare ne može ni otići do Grčke i nazad, a kamoli dobiti i smeštaj za 10 dana...

Ne mozda, nego je tako.

Krf, van sezone, dakle u junu i prvoj polovini jula... 100 evra po osobi = 10 dana (smeštaj, prevoz autobusom, viza, zdr. osiguranje)

Sa strane agencije, slika je ovakva. Smestaj je vec placen (zakup smestajnih kapaciteta ukljucuje i pred sezonu i post sezonu). Kolektivna grcka viza je besplatna, sluzbeniku agencije koji radi na vizama je posao da radi sa dokumentacijom. Zdravstveno osiguranje je 1E dnevno. Ostaju troskovi transporta koji se pokriju iz navedene cene, i opet je agencija dobra, nagadjam barem 20% cene sto pomnozis sa 3 ture u toku meseca, pa x 40 putnika i dolazis do profita koji ne bi ostvario da ti smestajni kapaciteti zvrje prazni van sezone. Zato se isplati da spustis cenu da bi popunio turu koja krece van sezone (jun, septembar i sl.).

Bas sam nabacao pricu, ali gore dole ovo je kombinacija.

A da otvorimo mi low cost turisticku agenciju  lol:: Barem bi resili placanje viza  :blob: Mada, kad se pogleda..nije to ni tako komplikovano...

Није у питању једна агенција, већ углавном све агенције имају овакве аранжмане у пре(д)тсезони.

БТЊ. У Грчкој се може наћи приватни смештај у претсезони и за 1-2еур дневно. То је старо правило хотелијерства где је боље издати кревет и за 1 еур него да зврји празан. Свуда сем код нас.  ;D

Ja sam pre 2 godine isao u Grcku polovinom septembra, 2 smene, 18 nocenja, sve zajedno me izaslo 180 evra, sa vizom od 35 evra, prevozom, osiguranjem i smestajem. A vidim da su i sad cene takve. Samo da napomenem da kad se ide 2 smene, mora da se vadi individualna viza koja kosta 35evra.

Ako hoces bas opusten odmor, bez cimanja i stresa sa malim budzetom mozes da skoknes do Ohrida....Ja sam sa lepsom polovinom pre 2 godine proveo sjajnih 10-ak dana.....Jezero je prelepo, grad obiluje istorijskim spomenicima a i Makedonci nas vole.....sta ces vise :)

Није у питању једна агенција, већ углавном све агенције имају овакве аранжмане у пре(д)тсезони.

БТЊ. У Грчкој се може наћи приватни смештај у претсезони и за 1-2еур дневно. То је старо правило хотелијерства где је боље издати кревет и за 1 еур него да зврји празан. Свуда сем код нас.  ;D

Ово ће сада бити изван теме али боде ми очи оно БТЊ. Ако је ћирилицом (па иако је зезање) би требало бити УБР?

Shvatio, moracu malo da obnovim gramatiku  :-[