Jump to content

Featured Replies

Предлжем Чију да банује Бјутија са форума! Ко је за? ;D

Исто оно као кад неко у потпису има "Ти користиш тај и тај ситем тај и тај бровзер и ту и ту ајпи адресу" и сви питају "што свима откриваш моју ајпи адресу?"  ;D

Kakva prevara   :spot:

Ma jako me nervira taj lik ali ipak me najviše nervira Chi, zato što je tako pametan i zato što sve ume, još više razume i zato što ga svi (a posebno sve) vole. Kao poklon ću da mu ponesem zovu na maraton. 

:mrgreen:

Ko god da klikne na link, videće svoj profil, pa će misliti da je upravo on osoba koja nekog nervira. Na primer, link je mogao da bude i https://www.klubputnika.org/forum/index.php?stajesadpaovo=nestobezveze&ovdekobajagipisenkiid=nekiid32765127&action=profile Sve što se nalazi između index.php? i action=profile je zanemareno pri serviranju stranice vašem browseru. Forumu pristupate preko index.php stranice, a posle onog upitnika se nalaze promenljive, to su stajesadpaovo koja ima vrednost nestobezveze, i tako dalje. Promenljive su razdvojene znakom &. U toj index.php stranici nalazi se kod koji procesira te promenljive. Ova action promenljiva je očekivana, oni koji su napisali forum su je smislili i preko nje određuju koja stranica foruma se traži. Ostale, izmišljene promenljive ne utiču na stranicu koju ćete dobiti, jer ih index.php stranica jednostavno zanemaruje pri procesiranju.

Dakle, ispada kao da ste kliknuli na link https://www.klubputnika.org/forum/index.php?action=profile koji je zapravo link do vašeg profila :)

Nadam se da je jasnije...

koja je fora?

Fora je u načinu na koji se preko linka prenose promenljive. One neupotrebljene se jednostavno diskarduju, a validne se koriste za serviranje tražene stranice. Ko razume, shvatiće :P

Moja struka, sramota me da priznam, al je tako ;D  al jbg, ja umem sam sebe da izblamiram onako pooshteno :D hahahah

i ja mislim da je chi

p.s. acketo kako ces na maraton kad pevas u klapi u subotu!?

Znaci mene nervira ta Cruela, pa chi, pa beauty pa Acketa, Sloba posebno, jegulja da ne pricam... ta je toliko dosadna da joj treba dati medalju... pa Dragance, pa Lazar, pa rayela, spavac, ... a kika... to je van svakog pomena... marko_petrovic me nervira posto jos uvek nije dosao po svoj duvan!  :hihi:

ja predlazem da Chi sam sebe banuje i da nas sve reshi muka!  :hihi:

svako ko ovo ne shvati kao salu ne treba ni da diskutuje  ;D

Meni je shala kul  ;D Isprva se svako iscima: 'pa sto ja, pa ko je taj da mene, pa kakva je to zavera'. Shalu bih mogao nazvati 'kushanje tashtine'  smartass

ma sala jeste ok, al svi koji unapred ne znaju za nju se iscimaju  :)  u svakom slucaju, nije bas prijatno kad ti neko kaze da si naporan a to potvrdi jos par ljudi posle njega  a ti nemas pojma o cemu se radi;D