Jump to content

Featured Replies

Posted

Trenutno su kod mene dva bekpekera, sa kauchsurfinga, decko je Italijan a devojka amerikanka, on snima dokumentarac o ex-yu omladini, pa ce za par dana ( verovatno u sredu ) krenuti u Novi Sad. Tako da, ako je neko raspolozen da ih ugosti na par dana, bilo bi stvaaarno divno ;) Njih dvoje su stvarno ekstra, i ovih par dana su bili fantasticni gosti, tako da ako je neko raspolozen ;)

Njegov sajt ( film ) je www.suchagame.it   a mejl: [email protected]  063/121 0775

Ja ih mogu ugostiti u Indjiji....

pogledala sam sajt...zivo me zanima kakav ce film na kraju ispasti...

poslacu mu/tebi i poruku kasnije..jos nije 8 :)

• Author

Heej Ivana :mah:  ekstra, film ce biti super nadam se, oni jos uvek snimaju, tj. on, tako da, ukoliko ti budes htela, takodje mozes ucestvovati u tom filmu, siguran sam:)

U svakom slucaju, taj broj je njegov, on se zove Renato, tako da slobodno ga nazovi ili sms-uj kad god hoces posle 10 ujutru, pa se mozete dogovoriti oko svega:)

Za Novi Sad - mogu kod mene! Mozda za vikend (5-7 jun) budem imao jos nekog, ali kad deca nisu besna, ni kuca nije tesna... pa cemo se vec snaci.

Inace, sad ce za vikend biti neki pank "festival", dolaze Superhiks iz Makedonije, Idijoti iz Hrvatske, nema slovenaca i bosanaca ali ima SHAM69, mada su oni malo britanci. Sve u svemu, i masa ce biti iz raznih ex-yu republika.

• Author

EEeee odlicno :mah:  Javicu im sutra, njih dvoje su stvarno kul, tako da... ;)

E, da, vezano za taj festival, bas me je zanimalo koliko ce kostati karta tj ulaz na festival, posto sam razmisljao da dodjem stopom do NS u subotu. Cuo sam da ce biti i Ateist rep, jel to tacna informacija? :) takodje, Idijoti se definitivno ne smeju propustiti :blob:

EEeee odlicno :mah:  Javicu im sutra, njih dvoje su stvarno kul, tako da... ;)

E, da, vezano za taj festival, bas me je zanimalo koliko ce kostati karta tj ulaz na festival, posto sam razmisljao da dodjem stopom do NS u subotu. Cuo sam da ce biti i Ateist rep, jel to tacna informacija? :) takodje, Idijoti se definitivno ne smeju propustiti :blob:

Tacno je. I Nik Sloter ;D Proslava 20 godina Atheist rapa..

Kompletan line-up: http://img403.imageshack.us/img403/4701/tobepunkfestival2009.jpg

Cena:

- 600 din. jednodnevne

- 1000 din. paket (oba dana)

• Author

Jaoooo daaaa, Nik dolaziiii :D:dance:

Eto je'an razlog vise da dodjem ;) samo da smislim sta cu sa ispitima koji mi tad pocinju  :(

Enivej, @mileagainst, da li te je Renato nazvao da se dogovorite?

Nije

Jaoooo daaaa, Nik dolaziiii :D:dance:

Eto je'an razlog vise da dodjem ;) samo da smislim sta cu sa ispitima koji mi tad pocinju  :(

Enivej, @mileagainst, da li te je Renato nazvao da se dogovorite?

Nope...

Meni je onomad rekao da ce doci za koji dan,ali ne javlja se...pre pola sata sam mu poslala sms i nista..  :102:

no,kako god, vidimo se na rodjendanu  :party:

• Author

E super, oni ce znaci u cetvrtak ili petak biti u Indjiji, sto znaci da ce za Novi Sad, verovatno za vikend ( mada sad lupetam ali pretpostavljam da ce biti tako )

@mile javice ti se oni sigurno bar dan do dva dana ranije, verovatno kad dodju u Indjiju u cetvrtak petak, mene su zvali dva dana pre nego sto su dosli cini mi se... mada su mi nedelju dana pre toga najavili dolazak :) 

Ja u nedelju imam kolokvijum, u utorak ispit, tako da nista od rodjendana za mene :(