Jump to content

Featured Replies

mene su sinoć pitali koliko je za bg bez natpisa, i ja sam rekla - dve. moguće da je lapsus u postu :)

Ali Nišlije se ne daju  :D  Možda uskoro, u skladu sa Lazerevim insinuacijama, se otcepimo i napravimo Klub putnika Jugoistočne Srbije  ;D 

• 3 weeks later...

Uspeo sam da prisijem "prisivaljku" na ranac i sjajno izgleda. To mu je oduvek nedostajalo... Svaka cast svima koji su ucestvovali u celom ovom procesu  clap

I ja sam juce preuzeo svoja tri primerka. Jos nisam pristupio prisivanju na backpack, ali moram da priznam da je veoma kvalitetno odradjeno. I od mene pohvale za ucesnike u celom procesu nastajanja istih  clap.gif' alt=':clap:'>

Vlado, tvoje reči su muzika za moje uši :) Posle toliko peripetija....

Drago mi je da je tako. Zaista odlicno uradjeno. I dizajn i kvalitet... Ma sve!

Kad sam se ponudio da aktivno učestvujem u akciji "Prišivaljka" ideja mi je bila da to izgleda najbolje što može. I stvarno sam super zadovoljan. Sa ponosom ću svoj prišivač ušiti na ranac!

Tebi, Lazare, doduše tek predstoji cimkanje oko distribucije, ali šta ćeš, neko mora i to :)

Stvarno, jeste trajalo, ali je cela akcija super sprovedena.

Šta ćemo sledeće?

clap clap clap clap

jedna nakacena na ranac, cuvao sam specijalno mesto u centru, druga ceka da bude prisivena na torbu koju nosim svaki dan ....

i jos 3 ce vec negde naci svoje mesto

bas sam srecan :blob:

• Author

nisam upucen a jel to moze jos da se naruci

Napravio sam 10ak komada više nego što je naručeno, tako da je odgovor - da, može. Idi na prvi post ove teme, vidi žiro račun i koliko da uplatiš, pa javi ovde kad to uradiš, da ti pošaljem poštom.

• 3 weeks later...

Da li mogu naknadno da se kupe prišivaljke u onoj knjižari u Nemanjinoj?

Hteo sam da pazarim danas još jednu, ali gospođa koja radi nije znala da li sme da ih prodaje.

• 2 months later...

Mene zanima da li je moguce sada naruciti prisivaljku,i da ja kao mladi junosa,promovisem KPS(za sada samo po Srbiji,a kasnije,nadam se i po svetu)

s'obzirom da sam i ja "mladi junosa" ovde,a voleo bih da promovisem KPS,isto pitanje...  smartass

• Author

Paz'te ovako... Ima ih koji su platili, a nisu preuzeli... Možda da vam dam njihove? :P

Ajde saberite se ovde na forumu, koliko vas ima, koliko komada hoćete, gde živite. U principu, cena (100 din na ruke ili 120 din na račun) je ista i kad izrađujemo jedan komad, i kad izrađujemo sto komada, jedino što mene mrzi da idem na Telep za jednu prišivaljku. Dakle, hajde bar 10-15 narudžbi, pa da sedam na bicikl :)