Jump to content

Featured Replies

Ја бих кајлу са логоом :D

Ocu ja zub sa logom KPS-a, ne mora zlatan!

Moze ali prvo moramo da ti izbijemo jedan kao uzorak  ;D

Inace ovo za privezak je super.

Ako neko valja prisivaljke i nalepnice ja sam spreman da ucestvujem u takvoj investiciji. Recimo 2 prisivaljke i jedno 10-ak nalepnica a ako nisu skupe moze i vise

@ slobo ... ne zameri, ali mislim da je izraz "valja" nepriklada. U tom slucaju se dolazi do zakljucka da neko zaradjuje na prisivaljkama i nalepnicama. Niko ne zaradjuje ni dinar, kostaju onoliko koliko kosta izrada i nista vise!

Drago mi je da ste se obradovali za priveske.

Ne znam tacno koliko bi to kostalo. Ne mogu cak ni da nagadjam. Cale je tek krenuo u taj biznis. Ima sve masine, opremu, samo trazi klijente. Ja bih sredio da to izadje kao neka promocija (jelte ovo bi bio prvi pravi poso'  :) )i da se plati samo materijal.

@ slobo ... ne zameri, ali mislim da je izraz "valja" nepriklada. U tom slucaju se dolazi do zakljucka da neko zaradjuje na prisivaljkama i nalepnicama. Niko ne zaradjuje ni dinar, kostaju onoliko koliko kosta izrada i nista vise!

Sorry napisano je bez namere da asocira na zaradu.

Inace dobro je poznato svima na formumu a i mene da ovde niko nista ne nudi radi zarade nego vise radi pomoci ili promocije dobrih ideja.

Ja konjcina jos u prosloj turi narucio prisivaljke, a nisam ih pokupio. Tesko da ih Lazar cuva negde na tavanu jos uvek :bang:

• 3 weeks later...

Hm... ne verujem da sam ti slao poruke u 8 ujutru :-\ Al sve je moguce (sem sporeta od drveta ;D)

• Author

Evo ovako, ja bih naručio prišivaljke ove nedelje, da budu gotove početkom iduće. Oni koji su platili još tamo davno, već se nalaze na spisku, i nema ništa da brinu :) Za one koji nisu, standardna procedura iz posta br. 1 ove teme, koju ovde citiram da ne morate da tražite. Ostaje samo opcija 2, jer mi je trenutno tako jednostavnije:

OPCIJA 2: poštom

Uplatiš 120 dinara (20 je moja gruba procena cene koverte, poštanskih troškova i majstorovih ruku odlaska do pošte)

Primalac: Klub putnika Srbije, Miše Dimitrijevića 1, Novi Sad

Svrha uplate: donacija

Broj žiro računa: 160 - 931061 - 08

Iznos: 120 dinara

(Banka Intesa)

Kad uplatiš, pošalješ mi porukicu preko foruma. Ajd gledajte svi da uplatite do kraja nedelje, pa da ja recimo u subotu vidim koliko vas ima i zovem čoveka da naručim.

Oni koji su naručili i platili u prošloj turi, a još nisu preuzeli, neka guknu ovde, pa ćemo i njima dostaviti iduće nedelje.

ja cu biti u Becu tako da nema sanse da uradim uplatu jel moze da ti dam pare ili platim na racun sledece ndelje? 2 komada

Evo i ja se javljam za tri komada...

Uplatio?

Da, da. Poslao sam ti poruku...

• 3 weeks later...
  • Author

Biće, biće. Znam da se oteglo. Prvo sam morao da čekam da svi uplate, onda sam morao u banku po pare, onda da naručim, onda da čekam da budu gotove i da ih pokupim, što sam konačno uradio sad u subotu. Sledeće što treba da uradim jeste da odem u poštu i pošaljem svima, što će biti narednih dana. S obzirom da sve radim volonterski, nema nikakvih garancija u pogledu toga kada će se nešto realizovati, ali se sve pre ili kasnije realizuje :)

Da li ima jedan komad i za mene? Nisam na spisku ali ako ima , uplatio bih odma sutra. A moze i nalepnica za kola(ako ima).