Jump to content

Featured Replies

Hahaha! Od sledece serije kupujem 100 komada i krecem u preprodaju, isplati se :) Ali, prilicno je razocaravajuce da u onakvoj konkurenciji krs prisivaljki, ova nasa je najjeftinija :( Izgleda da ljude bas i ne zanimaju putovanja ili ne znam vec sta je posredi.

• 4 weeks later...

Mislim da je posle 5 meseci,vreme da se naruci neka prisivaljka,pa eto da ponovo pokrenem temu... :)Ja bih da narucim 3 komada... ;)

• 4 months later...

i ja par komada sta kome da saljem i kad bi to bilo za mene i drugara sutraa ce se reg  :spot:

i ja par komada sta kome da saljem i kad bi to bilo za mene i drugara sutraa ce se reg  :spot:

Asterixe druze nas, da li ti poruke kucas sa telefona ili racunara?  :comp:  Gledam svaka recenica ti je maksimalno skracena, uvek fali par reci ili recica koje bi malo uoblicile celinu, cesto moram da se naprezem da razumem sta si napisao.

Nemoj ovo shvatiti nista licno i ja spadam na forumu medju onu problematicniju polovinu :D

P.S. Upravo sam editovao problematicne reci :D

ma kad na nekom chatu razvezem po referatima pa stancam ko neka strina o swemu klaparam ko otvoren prozor razmasem se glupostima ko saobracajac al ovako kad na kompu mrzi me da kuckam jer tastaturu nabadam kao klinka u stiklama trazim slova ko da ih neko krije od mene a preko fona cavrljam ko blesav ko da me placaju po svakom slovu  clap.gif' alt=':clap:'> zato fon majka mara za swe  klanj::

a preko fona cavrljam ko blesav ko da me placaju po svakom slovu  clap.gif' alt=':clap:'> zato fon majka mara za swe  klanj::

Probaj na kecu da nadjes tacku i zarez :).

P.S.

Da ne odlutamo od teme, ako bude nesto od prisivaljki i ja bih da se prijavim za 2 komada.

Aj vala kud svi turci tu i mali Mujo ;))) Sign me in za 2 također :=)

• Author

Ček ček, ne zalećite se. Prišivaljke (kao i privesci i ostale sitnice) će se ubuduće prodavati malčice skuplje nego dosad, tako da će svako imati priliku da kupovinom bilo čega istovremeno da i skromnu donaciju za dopunjavanje kase organizacije. Bez brige, biće nešto veoma sitno. Prvo moram da zovem firmu koja nam radi prišivaljke, da vidim da se slučajno cena nije promenila, a onda ću ovde napisati sve potrebne informacije, pa se ravnajte u skladu sa tim :)

ajd vidi pa nam javi, i ja bih da uzmem par komada. Dva sam izgubio letos kad su mi maznuli ranac i torbu. Oba bila bas lepo prisivena  :( Ti Druze Lazo, kad dobijes informaciju javi nam cenu pa da se dogovaramo :gossip:

:D ja ću u svakom slučaju bar dva komada, bez obzira na povećanje cene.
  • Author

Otvaramo novu sezonu prišivaljki :) Odete u banku, uzmete uplatnicu i napišete sledeće:

Primalac: Klub putnika Srbije, Miše Dimitrijevića 1, Novi Sad

Uplatilac: vaše ime, prezime i kompletna adresa (da znamo gde da šaljemo!)

Svrha uplate: donacija

Broj žiro računa: 160 - 931061 - 08

Iznos: 180 dinara (pomnoženo sa brojem prišivaljki koje želite!)

(Banka Intesa)

Eto, morate priznati da nije mnogo skuplje nego ranije. Predlažem da uplaćujete u pošti, jer će vam banka uzeti još 40 dinara provizije.

Ako želite da ubrzamo proces, hajde da damo neki rok od recimo 10 dana za prvu turu (da ne odlazim deset puta kod ljudi i govorim "izradite mi još jednu"). Dakle, molim uplatite do 3. februara. Onda ćemo odmah da izradimo i šaljemo bez odlaganja :)

Otvaramo novu sezonu prišivaljki :) Odete u banku, uzmete uplatnicu i napišete sledeće:

Primalac: Klub putnika Srbije, Miše Dimitrijevića 1, Novi Sad

Uplatilac: vaše ime, prezime i kompletna adresa (da znamo gde da šaljemo!)

Svrha uplate: donacija

Broj žiro računa: 160 - 931061 - 08

Iznos: 180 dinara (pomnoženo sa brojem prišivaljki koje želite!)

(Banka Intesa)

Eto, morate priznati da nije mnogo skuplje nego ranije. Predlažem da uplaćujete u pošti, jer će vam banka uzeti još 40 dinara provizije.

Ako želite da ubrzamo proces, hajde da damo neki rok od recimo 10 dana za prvu turu (da ne odlazim deset puta kod ljudi i govorim "izradite mi još jednu"). Dakle, molim uplatite do 3. februara. Onda ćemo odmah da izradimo i šaljemo bez odlaganja :)

Moze da se dodje kod tebe kuci da se daju pare? meni tako lakse