Jump to content

Featured Replies

Nije, ali si jako blizu. U Kašgaru žive Ujguri a ne Tadžici  ;)

Mislim da sam dao sasvim dovoljno potrebnih informacija na osnovu kojih možete pogoditi iako pitanje nije baš lako

Dobro, evo dodatne pomoći pošto vidim da sam ponovo zablokirao temu  :102:

Mesto se nalazi na Karakorumskom putu (KKH), blizu granice Pakistanom.

U stvari, to je poslednji grad u Kini pre same granice.

• 2 weeks later...

Trebalo mi je prilicno vremena da skapiram da je slika okrenuta, a na ovako postavljenoj, sasvim jasno se vidi konj!  ::crazy:

Rekla bih da je ovo neko planinsko jezero, i iz nekog razloga me neodoljivo podseca na Durmitor?  :)

ne igram ovu igru ali mislim da ova slika stvarno nije na mestu! Treba slikati nesto karakteristicno sto se moze prepoznati, a ne zivotinju pored puta ... slika je mogla biti uslikana malte ne bilo gde u svetu!

kiko gresis, slika nije mogla biti uslikana bilo gde, jer sam naglasila da je to uobicajen prizoru toj zemlji, i vrlo tipican za istu, kao sto si i sam rekao...

Treba slikati nesto karakteristicno sto se moze prepoznati

a to sam upravo i uradila. U svega nekoliko zemalja na svetu divlji irvasi se mogu slobodno sresti na putevima. Nisam pitala koji je grad u pitanju i nisam uslikala vevericu koje ima svuda... mislim da nisam  pogresila.

@slobo jaaaako si blizu  :)

noskich tehnicki jeste u pravu, prizor jeste cest u celom tom delu, ali Samiland obuhvata teritoriju 4 drzave, tako da bih ja ipak rekla da je pedjalon precizno pogodio gde je fotografisano  clap

slobo,  za malo, vise srece sledeci put  ;D

pedjalon preuzmi palicu...