Jump to content

Featured Replies

@duda - možda Durmitor, ili neko mesto u Crnoj Gori, ali ajde prvo da rešimo freethe-ija.

Da nije možda u Italiji?

Lici da je slikano sa Glave secera, Rio, ali po mnogo gadnom vremenu :) A na slici bi trebalo da je deo grada koji se zove Urca, ako se ne varam.

Znao sam da ce Dragance da da tacan odgovor u potpunosti, jer sam video po forumu da je mnooogo komentarisao temu Brazil i sl!!!

Bravo Dragance  clap.gif' alt=':clap:'>

Pa, zivim u Brazilu, na 200km od Rija :) Ali, nisam bas detaljno zagledao sliku, a sa tim kisnim vremenom si dobro zamaskirao jedno tako lepo mesto :) Tek kad si dao pomoc broj 2, nije bilo dileme!

Ajde, dok ja ne smislim pitanje, odgovarajte na dudino, iako se protivpravno ukljucila  ;)

On 10/21/2011 at 4:21 PM, Dragance said:

Pa, zivim u Brazilu, na 200km od Rija :) Ali, nisam bas detaljno zagledao sliku, a sa tim kisnim vremenom si dobro zamaskirao jedno tako lepo mesto :) Tek kad si dao pomoc broj 2, nije bilo dileme!

Ajde, dok ja ne smislim pitanje, odgovarajte na dudino, iako se protivpravno ukljucila  ;)

Ja se iskreno izvinjavam , mogu povuci svoje slike jer nisam znala za pravila igre. Cisto sam njih stavila jer sam naisla na jednu nedodjiju i napravila te slike. Ni sanjala nisam da tamo postoji tako prelepa priroda.

Nece mi se ponoviti brzopletost, zivota mi. nono

On 10/21/2011 at 4:28 PM, freethe said:

Da nije Romanija...

Uzgred, nije Romanija, u Crnoj Gori je ali nije Durmitor.

• 5 months later...

Po zgradi sa leve strane i potpisu na slici u donjem desnom uglu, rekao bih da je Nemačka u pitanju? :)

On 4/15/2012 at 11:00 AM, elefteros said:

Po zgradi sa leve strane i potpisu na slici u donjem desnom uglu, rekao bih da je Nemačka u pitanju? :)

Nije.

• 3 weeks later...
  • 8 months later...