Jump to content

Featured Replies

Da nije Austrija,mada me više asocira na neki ravničarski kraj :?- ali pahulje podsećaju na planinsko mesto ;)

zvizhd  Žena puši napolju jer nije dozvoljeno unutra. BMW u pozadini slike, možda Nemačka, Austrija?

Hajde ti ponovo, zanimljivo je ovo bilo.  ;D

Btw, ove skulpture se nalaze u Koreji, na ostrvu Modo. Prije par godina sam bila odusevljena ovim umjetnikom (Lee Il-Ho), pa me tvoja fotografija podsjetila na njega:

367_1068166183692_1665_n.jpg

367_1068166583702_3920_n.jpg

367_1068166343696_2513_n.jpg

7171123969_b9c38b64dc_c.jpg

7171125287_0b9658a0cf_c.jpg

Ako si pogodio pa onda video URL, svaka cast. Ako si ovo uradio obrnutim redom onda nije fer... U svakom slucaju, ti si sledeci :)

Kad smo vec kod ovog sela, da li neko mozda moze da mi nadje sliku ovog sela koja je bila u udzbeniku mislim iz prirode i drustva (ili samo drustva nisam siguran) kad sam ja, koji sam 1984. isao u 3. ili 4. razred osnovne. Secam se da mi je ta slika u udzbeniku bila bas fascinantna i preko nje sam prvi put saznao za ovo selo, ali nikako ne mogu da je nadjem sad na netu... Vrsnjaci pomozite :)

Pa u ljubavi i pogađanju lokacije sve je dozvoljeno...  :hihi: Mogao si malo da prikriješ tragove, iskopiraš je pa uploaduješ drugde... Ne mogu sad da ne znam ono što sam saznao. :)

da li neko mozda moze da mi nadje sliku ovog sela koja je bila u udzbeniku mislim iz prirode i drustva (ili samo drustva nisam siguran) kad sam ja, koji sam 1984. isao u 3. ili 4. razred osnovne.

Au, al` si ti optimistican, sad ce neko da se seca slike sela iz udzbenika nakon 30 godina  ::crazy:

Da nije u Novom Zelandu?

Pre bih rekla da je SAD posto se na N.Zelandu vozi levom stranom...

Ne.

Turističko je mesto, ali je malo, tako da verovatno niste čuli za njega, te se priznaje i savezna država. Možda sam preambiciozno zadao. Na slici je samo mali trag, verovatno nedovoljan za bilo šta.

Jako slična slika ovoj je i na Google maps/Panoramiju, ali ne znam kako do nje da dođete ako ne znate gde je :).

Turističko je mesto, ali je malo, tako da verovatno niste čuli za njega, te se priznaje i savezna država.

Jel moze regija? :) New England?