Jump to content

Featured Replies

Ostala Manila?

Nije, ja sam to vec pokusala... 

Mozda je Dzakarta, koju je povukao gosn. shofershajbna.... :)

Dzakarta nije sigurno, zato sto je rekao da je nasao na Google Street View-u, a u Dzakarti nema Street View. To je onaj ''clue'' koji je pomenuo posto u postu Snezane011 sa onim zanimljivim mapama, prva mapa je gde se u svetu mogu videti gradovi preko tog cuda.

Svaka cast za pitanje, nikad se vise nisam iscimao.

:)

Nisam gledao ''clue'', ali da nastavimo sa glavnim gradovima iz tog dela sveta: Džakarta?

Edit: Pogledao sam ''clue'' i definitivno nije Dzakarta, menjam odgovor u SINGAPUR!!!  :D

Nema sanse da taj raspad od zgrade bude u Singapuru. Mozda, ali 60-tih godina, danas ne...

Mnogo ruzno, nije sigurno Italija...  ;)

Zute table, 'ajde ja cu Liverpool.

@nghngh

Molim te reci na koje detalje je trebalo da obratimo paznju na onoj tvojoj slici?  :?

Kako moje uvek brzo pogode :D

U pitanju je Nelson Mandela House iz serije ''Mucke''. U prvih nekoliko sezona scene na kojima se vide zgrade u kojima zive junaci ove serije snimane su u Bristolu, a ne u Londonu (Pekamu).

Znaci odgovor je Bristol, Globe trekker postavlja sledece.

@nghngh

Molim te reci na koje detalje je trebalo da obratimo paznju na onoj tvojoj slici?  :?

Shofershajbna je objasnio, spomenuo sam u zadatku kako sam fotku kepčrovao sa google street view, onda sam rekao da je glavni grad; jedini mogući odgovori bili su Bangkok (ravnica), Singapur (u kom slučaju ne bih upotrebio termin "glavni" grad) i konačno Taipei, odnosno brda u predgrađima grada. :)

Ah, OK, ja sam mislila da je trebalo da uočimo i neki detalj na slici... :)

Kako moje uvek brzo pogode :D

U pitanju je Nelson Mandela House iz serije ''Mucke''. U prvih nekoliko sezona scene na kojima se vide zgrade u kojima zive junaci ove serije snimane su u Bristolu, a ne u Londonu (Pekamu).

Znaci odgovor je Bristol, Globe trekker postavlja sledece.

Mislim da ni kasnije nije snimano u Pekamu :) ali nisam sigurna... Dobar zadatak :)

Balbek