Jump to content

Featured Replies

@nghngh

Molim te reci na koje detalje je trebalo da obratimo paznju na onoj tvojoj slici?  :?

Shofershajbna je objasnio, spomenuo sam u zadatku kako sam fotku kepčrovao sa google street view, onda sam rekao da je glavni grad; jedini mogući odgovori bili su Bangkok (ravnica), Singapur (u kom slučaju ne bih upotrebio termin "glavni" grad) i konačno Taipei, odnosno brda u predgrađima grada. :)

Cekaj, hoces da kazes da ona zgrada na tvojoj slici stoji isto tako danas uporedo sa kucerkom i barom? Koji je to deo Singapura, Woodlands?

Aman ljudi, zbunjujete nas sve. I ja sam shvatio da je Singapur, iako nije logično, jer je neposredno pre toga neko citirao ovaj Shofershajbnin post:

Edit: Pogledao sam ''clue'' i definitivno nije Dzakarta, menjam odgovor u SINGAPUR!!!  :D

...dok je Tajpej bio zakopan među gomilom odgovora na prethodnoj strani. @nghngh, ajde daj mu ga malo po citiranju.

Aman ljudi, zbunjujete nas sve. I ja sam shvatio da je Singapur, iako nije logično, jer je neposredno pre toga neko citirao ovaj Shofershajbnin post:

Edit: Pogledao sam ''clue'' i definitivno nije Dzakarta, menjam odgovor u SINGAPUR!!!  :D

...dok je Tajpej bio zakopan među gomilom odgovora na prethodnoj strani. @nghngh, ajde daj mu ga malo po citiranju.

A da se vi malo okanete zadatka od pre dve nedelje i da pogodite sta se sad trazi? Sve je pisalo vrlo jasno za svakoga ko je hteo da cita. Covek je pogodio, ja sam mu potvrdio i nastavio je dalje, a to sta cete vi posle toga da citirate, komentarisete i zbunjujete jedan drugog to zaista nije moja odgovornost

A da se vi malo okanete zadatka od pre dve nedelje i da pogodite sta se sad trazi? Sve je pisalo vrlo jasno za svakoga ko je hteo da cita. Covek je pogodio, ja sam mu potvrdio i nastavio je dalje, a to sta cete vi posle toga da citirate, komentarisete i zbunjujete jedan drugog to zaista nije moja odgovornost

Kako moze biti jasno kada je pedjalon naveo 3-4 odgovora, a ti samo napisao, tacno, pedjalon je pogodio? Otkud mozemo da znamo koji je od svih tih odgovora tacan ako to ti ne navedes?

Pa nije pedjalon pogodio, nego gosn.shofershajbna. :)

Nije bas bilo nejasno, rekao je ko je pogodio i Tajpej je tad prvi put izasao, za sve prethodne je rekao da nisu. Samo sto je se preslo na novu stranicu, pa ste izgubili nit.

Jedino sto ne znam da li bi za Tajpej rekla da je glavni grad... (A za Singapur bih, nisam razumela zasto to ne. I Monako je glavni ...naravno i jedini grad Monaka).

:mah:

• 4 weeks later...
  • 1 month later...

Hej, pa tek sam se sad setio da je ova igra potpuno zamrla posle moje fotografije :) Ovaj nasukani brod je bio u Istanbulu, mislim da je u pitanju bila mahala Yenikapi, na šetalištu pored Bosfora. Dugo je stajao tamo, a onda su ga isekli i odneli, pre jedno 6-7 godina ako se ne varam. Baš mi je bilo žao kada su ga sklonili, bio je nekako kul na tom mestu a i navikao sam da je tamo.

Ako je neko raspoložen, neka postavi sledeće pitanje.