Jump to content

Featured Replies

vidi stvarno, nisam obratio pažnju na tablu na kojoj to piše. Svaka čast! Mislio sam da vas malo zavaram sa žuto-plavom zastavom i da svi pomislite da je Ukrajina u pitanju. Ali ovde ima takvih eksperata za pogađanje i opažanje da mogu samo da se poklonim  klanj::. Idemo dalje ...

Nije Faro, alii tavel je bio najblizi jer se radi o malom mjestu nadomak Aveira. Zove se Costa Nova. Male su sanse da ce ga neko bas pogoditi pa neka tavel nastavi. :D

Uputstvo za brzo guglovanje istog:

• Kucate "stripped houses" u Google
  • Kliknete "images" i malo ih razgledate
  • Tu uočite npr. ovu i kliknete na nju, a kad tamo piše "and I'm thinking about those charming houses in Costa Nova Portugal":

from-www.123RF.com_.bmp

Još malo proguglate "Costa Nova Portugal" i eto... ;)

Ne. (Posebno mi je drago što ti nisi iz prve pogodila, posle onog "provaljivanja" Jerusalima iz prve.:))

Idemo dalje. :)

p.s. ja sam ovu igru shvatio tako , da svako svoje fotke stavlja.

Pa da, i meni se više dopada da svako svoje fotke postavlja. Interesantnije je (čitaj: možda se teže kao takve mogu naći na netu osim ako se ne igramo asocijacija :D ).

Moraces da das bar neki ballpark ili hint, slika je previse opsta. Mislim, Filipini, Brazil, Kuba i Izrael nemaju nikakve veze jedni s drugima, a sve je to moglo biti.

Nije Afrika.

Mene baš začudilo da su mogući, na tom mestu, tako veliki talasi. Ali sam se setio moga drugara pomorca koji je prišao da je ta voda jedna od najopasnijih za plovidbu.

Ako vam napišem još nešto, biće isuviše lako.

S obzirom da je stvarno isuviše uopšteno, dodajem još jednu fotku iste države, samo sa strane mirne vode.

nxs-1900.JPG

nxs-1987.JPG