Jump to content

Featured Replies

Ali, 'ajde, nek' neko pogodi ovo, dok ja ne skontam kako se stavljaju slike.  :?

Moze?

Mais oui!

Jeste Monte-Carlo. Cela drzava stala pod dugu... :king:

Cestitam, ali nije bilo tesko.

Hoces ti da stavis sledecu? Ja sam naucila kako, ali mogu kad pogodim tvoju. ;)

Ovo je neko srpsko mesto na kanalu Morava - Vardar - Egej (Solun)... :bang:

Garantovano...

Malo ću atlas da preliszstam - i gugla da pitam.. :dance:

Koje od cetiri ostrva? To valjda Gugl nije mogao da ti kaze.

Ne vidim poentu igre ako se iz prve slika skida pa trazi na Guglu.

Verovatno je pitanje glupo, ali ne vredi, moram da pitam - pa kako se trazi po googlu kad imas samo ovakvu fotku? Ne vidim nikakv detalj koji bi mogao biti keyword a da mi ne da par miliona rezultata... :?

Verovatno je pitanje glupo, ali ne vredi, moram da pitam - pa kako se trazi po googlu kad imas samo ovakvu fotku? Ne vidim nikakv detalj koji bi mogao biti keyword a da mi ne da par miliona rezultata... :?

http://images.google.com/imghp?hl=en

LINK

Ali to funkcionise samo ako je slika vec objavljena na netu, jel tako?

Ja sam pokusala sa slikom koju sam ja htela da stavim ovde i Google mi je dao samo neke gluposti.

8 ljudi igra igru i opet svakih par meseci ide tema gugl-negugl  ::crazy: a pritom je fotka bila lepa za pogadjanje, dosta detalja...

Ako staviš svoju fotku, teško je da se nađe odgovor preko čika Googla.

Fer bi bilo da tashi postavi fotku jer je ona pogodila predhodni zadatak.

1. Pa nije pitanje da li je tesko ili lako, nego da li je fer.

2. Ako se ne varam i predhodna fotka je bila njena...

:pivoooo:

EDIT: da dopunim ukupno misljenje, pa da se ne vracam ako se neko nadoveze...

Igru pratim redovno, ali eto ne ucestvujem upravo zbog koriscenja gugla...kao sto rece Lazar, lepo je kad se "čitaju" mali znakovi, pronalaze sitnice...natpis na izlogu, marama na zeni...onda uz pokusaje, mala pomoc onog koji je zadatak i postavio i dodje se do cilja...ali sustina (da se ogradim - po meni) je da se upravo procitaju usputna razmisljanja i tragovi, jer se tako i nesto moze nauciti...ovako uz gugl je besmisleno...

Moram da ispravim pošto sam opsesivno-kompulsivna cepidlaka.

Slika je moja utoliko što sam ja slikala, ali nisam je i ne bih je ja postavila.  :P

1. Pa nije pitanje da li je tesko ili lako, nego da li je fer.

:pivoooo:

EDIT: da dopunim ukupno misljenje, pa da se ne vracam ako se neko nadoveze...

Igru pratim redovno, ali eto ne ucestvujem upravo zbog koriscenja gugla...kao sto rece Lazar, lepo je kad se "čitaju" mali znakovi, pronalaze sitnice...natpis na izlogu, marama na zeni...onda uz pokusaje, mala pomoc onog koji je zadatak i postavio i dodje se do cilja...ali sustina (da se ogradim - po meni) je da se upravo procitaju usputna razmisljanja i tragovi, jer se tako i nesto moze nauciti...ovako uz gugl je besmisleno...

Ni ja nisam ucestvovao jako dugo vremena, pa se sad vratih jer sam mislio da se situacija promenila... Posto nije, odustajem opet od ucesca na temi.

Meni se čini da je okej koristiti Gugl kao pomagalo. Zašto da ne? Eto, čovek je koristio Gugl da vidi koja je boja autobusa u kom gradu u Španiji, pa je preko toga pogodio. Meni je to super.

Za ovaj servis, da Gugl pogađa odakle je fotka, zaista nisam znao. Korišćenje toga svakako obesmišljava igru, ali s obzirom da se ovde ne dele nikakve nagrade ne vidim koja bi bila motivacija za varanje :)

ali s obzirom da se ovde ne dele nikakve nagrade ne vidim koja bi bila motivacija za varanje :)

Pumpanje ega izgleda.