Jump to content

Featured Replies

Dobro, ali očigledno ne možemo da znamo da li je neko varao ili ne, zato bi to trebalo u startu onemogućiti time što nećemo postavljati fotke koje su skinute sa sajtova na internetu.

Ako slika nije vaša, i niste sigurni da li je ima na netu, jednostavno je ubacite sami u google image search (za šta vam treba 3 sekunde vremena) pre nego što je okačite na forum i rešen problem.

Dobro, ali očigledno ne možemo da znamo da li je neko varao ili ne, zato bi to trebalo u startu onemogućiti time što nećemo postavljati fotke koje su skinute sa sajtova na internetu.

Ako slika nije vaša, i niste sigurni da li je ima na netu, jednostavno je ubacite sami u google image search (za šta vam treba 3 sekunde vremena) pre nego što je okačite na forum i rešen problem.

A sta ako je moja, a postavio sam je sam na internet? Znaci ne smem da objavljujem svoje slike samo da neko ovde ne bi varao i nalazio sliku.

Mozemo da znamo, kako ne mozemo, kad covek iz prvog pokusaja pogadja Komorska ostrva naravno da se vidi iz aviona da vara.

I onda su ljudi ovde poceli da postavljaju slike na kojima se ne vidi nista zbog Googla, neka trska ili nesto tako bezveze pa se pogadjanje pretvorilo u slepo navodjenje.

Sad ispadose ljudi krivi sto postavljaju slike i sto `dozvoljavaju` drugima da varaju, a nisu krivi ti koji varaju. Neverovatna stvar.

Izvini se Djuri sto te je tukao.

Opusti se malo, samo pokušavam da nađem konstruktivno rešenje. Mislim da je svima već prilično presela igra zbog ovakvog džangrizanja u nedogled (u svakom slučaju, znam da meni jeste)

Eh, noskich što si ti "na kraj srca".

Smatrao sam da je korektno da tashi nastavi jer sam ja preko reda, iz zezanja, nabacio fotku MK koju svako može da pogodi.

Ja sam nekad koristila google u smislu -- liči mi nešto na Ečka, ali ne znam kako Ečka izgleda i onda izguglam Ečku da vidim da li je to na slici stvarno Ečka.

Ovaj servis googla za pretraživanje fotki je super, ja ga često koristim za druge stvari, ali ovde je potpuno besmisleno koristiti ga. Zar se ne slažemo svi oko toga??

Nego, hoće li postaviti neko sliku? Tashi ili..?

Eh, noskich što si ti "na kraj srca".

Smatrao sam da je korektno da tashi nastavi jer sam ja preko reda, iz zezanja, nabacio fotku MK koju svako može da pogodi.

Evo sta je Tashi napisala i kao potvrdu tog njenog predloga sam postavio novi zadatak:

Hoces ti da stavis sledecu? Ja sam naucila kako, ali mogu kad pogodim tvoju. ;)

Nema tu zezanja, nepostovanje pravila igre obesmisljava igru i za tebe i za sve ostale ucesnike. A ti si je po svom priznanju prekrsio makar dva puta. Postavljas zadatak preko reda i koristis Google images.

Moze svako da pogodi ko koristi Google, dva pogadjaca pre mene nisu Google koristila pa nisu ni pogodila.

Sad nemam pojma šta treba da uradim...

Hoćeš li da obrišem moju sliku? Još imam vremena.

Done.

Sad nemam pojma šta treba da uradim...

Hoćeš li da obrišem moju sliku? Još imam vremena.

Done.

Samo komentarisem pedjalonovo ponasanje, nisam trazio da brises sliku.

Nema veze. Bad timing za mene, mislila sam da je završena rasprava.

Ovo je mozda isuvise lako...  :?

Ali, 'ajd, trazi se vise od imena drzave.

op86.jpg

Jezik je, verujem, kineski: druga dva logograma znače "mir"  (和平), mada se kinesko pismo koristi i za druge jezike. Prvi logogram ne prepoznajem... pa ne mogu lako da proguglam  zvizhd

Edit: Naguglao, ipak; nije Kina. Tashi, šta je ovde lako? Nisam ni čuo za ostrvo do malopre...

Ne, gosn.shofershajbna, nije Ho Chi Minh. :)

@Duya, verovatno prvi logogram "the best"...  :-\

Jezik je, verujem, kineski: druga dva logograma znače "mir"  (和平), mada se kinesko pismo koristi i za druge jezike. Prvi logogram ne prepoznajem... pa ne mogu lako da proguglam  zvizhd

Edit: Naguglao, ipak; nije Kina. Tashi, šta je ovde lako? Nisam ni čuo za ostrvo do malopre...

Nasao si na googlu? :(

Pa lako je, jer ima mnogo detalja okolo.

Mislim da ces ti da pogodis, noskichu... Ali, ne iz prve. :)

Dakle, nije Sentosa.

Jedina druga dva naseljena ostrva pored Sentoze i naravno glavnog ostrva su Jurong i Brani. Tipujem na Jurong.

Nije Jurong. A pomoći ću ti: nije ni Brani.