Jump to content

Featured Replies

Posted

Molim Vas,ako neko moze da mi kaze nesto vise o tome kako do vize za Svajcarsku,koja je procedura i ostalo,moj momak i ja bi otisli tamo turisticki,on je zaposlen a ja sam redovan student,interesuje me da li moze da se dobije viza na 2-3 meseca? Imamo tamo prijatelje ali ne bismo da ih cimamo za garantno pismo i najverovatnije necemo ici preko agencije vec cemo sami organizovati putovanje. Mnogo hvala unapred  :)

cao imas na 3. strani ovog topica temu o svajcarskoj vizi, pa pogledaj tamo...

posto vidim da si nova, samo da ti objasnim da generalno ne otvaramo nove teme, ako su te iste vec otvorene, samo malo prelistaj i sve ces naci...

poz

Nemoj me drzati za rec 100%,ali mi je tetka koja zivi u Svici,kad je bila ovde pre oko mesec dana rekla kako su tamo objavili da Srbima nije potrebna viza.Ali sam bio lenj da odem i proverim ili bar nazavem ambasadu.

Tako da ces mozda ti imati tu informaciju ukoliko se raspitas direktno kod njih.

Da budem iskren ne znam koliko da joj verujem :)

Nemoj me drzati za rec 100%,ali mi je tetka koja zivi u Svici,kad je bila ovde pre oko mesec dana rekla kako su tamo objavili da Srbima nije potrebna viza.Ali sam bio lenj da odem i proverim ili bar nazavem ambasadu.

Tako da ces mozda ti imati tu informaciju ukoliko se raspitas direktno kod njih.

Da budem iskren ne znam koliko da joj verujem :)

Svajcarska = Sengen. Treba viza i tacka. Barem do 1.1.2010, a za posle cemo tek da vidimo.