Jump to content

Featured Replies

Dobra je slika! Na koliko se obično izdaju kartice, čisto radi verodostojnosti? Na godinu dana?

Ja sam za svoju rekao drugu da napiše da je godinu dana ;). Aj sad ću da vidim da je slikam pa da objavim, pošto je nemam kao template.

Da li da vas podsetim da je falsifikovanje sluzbenih isprava i lazno predstavljanje krivicno delo.

Ako vec "pravite" press kartice onda nemojte od postojecih javnih glasila.

:) pa dobro, ajd, ko od nas nije ponekad prekršio zakon  gent

Ja ne mogu otvorim link  :x kaze forbiden.

E da nemojte bre RTS, napravite RVS ili zeznite neko slovo kao kinezi za adidas. Nekako mi je logicno da ako napravite laznu press karticu za  nepostojecu firmu i ako vas uhvate manju kaznu ces dobiti.

A kako da te uhvate!? Ni portir u RTSu ne zna ko sve tamo radi, a ne neki kondukter u Francuskoj ili kustos u Spaniji...

Mogu da te provale, postoji opcija.

Moze samo ako mu je to jutro bio neko iz RTSa i on slucajno zapamtio kako izgleda...  zvizhd

Hahah a fala Bogu u Indiji ima toliko reportera iz RTS-a, evo sve vrevi od njih ;) Eh pa forbidden je, čisto da me ne bi neki sa sajta i dalje optuživali za kojekakve prevare itd...

Nikolar91, a kako majke ti "postoji opcija"? Ima da iz Indije zovu broj telefona RTS-a da ih pitaju e da li taj i taj radi tu? Veća dara nego mara.. Bolje da me puste tamo džabe nego da plaćaju tel račun.

Urađena je po slobodnom dizajnu, inspiracija je bila markica za GSP, samo malo izmenjena :)

pored svega toga, jednostavnom pretragom po Google-u mogu se naci slike press kartica, lazne i prave. Po meni je bolje sam uraditi dizajn :P pored toga kartica uopste ne treba da bude detaljna, time privlaci vecu paznju. neki skenirani pecat dodat preko slike je mozda jos jedna dobra stvar :)

Ja sam zato skinuo hologram sa markice za GSP i njega prelepio preko fotke ;)

Hehe... ja sumnjam da iko želi da se bakće sa time u inostranstvu i da proverava ;) Pa ja sam do pre par godina ulazio na sajam sa novinarskom propusnicom iz 1981. sa crno belom fotkom i nikada nisam imao problema. Samo ogrneš vijetnamku, neku torbicu na rame i drsko i bezobrazno prođeš :) Ne verujem da ovo pali još uvek ali tada nije bilo problema...

Pa pazi ja sam ga napravio kao za pasoš, a ako imaš markicu samo je po dimenzijama prekopiraj! to ti je najlakše;)

Polja koja ste ostavili za upis imena, prezimena, broja pasoša i sl. - upisujete rukom kao što je nikola radio, ili štampom?

Ja sam štampom, nisam rukom, nekako mi deluje profesionalnije... samo ručni potpis na poleđini (da bude isti kao u pasošu) ;) Kažeš Evo evo vidite da ne foliram ;)) I pokažeš pasoš ;)

jos jedna ideja, ja sam skunula hologram sa neke stare karte za utakmicu, drzavni grb ili tako nesto, odlicno :D

jos jedna ideja, ja sam skunula hologram sa neke stare karte za utakmicu, drzavni grb ili tako nesto, odlicno :D

Hahaha, i ja sam o isto uradio :D

Mozete kupiti i one decije nalepnice po trafikama, one sto se presijavaju. lpo ih oblikujete i eto ga.

• 2 weeks later...

Значи ја да носим ову моју са радиа студио б... Никад ми не би пало напамет :)

Pa nosi je, ako je na engleskom ;) Ako je na srpskom (još na ćirilici) teško da će ti pomoći;)