Jump to content

Featured Replies

Posted

Posle par godina na ovom forumu sam upoznala dosta ljudi sa mnogima se aktivno druzim ali sto vise ljudi upoznajem ne mogu sve face da povezem sa nickovima i onim cime se bavite. Cinjenica je da svako od vas ima gomilu korisnih saveta u vezi turizma i putovanja kao sto je elefteros rekao u jednoj temi ali znam da vecina Vas ne radi u turizmu i nema nikakve veze sa istim.

Kika_vts radi u vojisci, Sloba i Lazar su elektroinzenjeri, golosina je novinar, rayela je psiholog, chivitli je student informatike, ja sam matematicar, nikodijevic, jovan i Acketa su arhitekte, langouste je kuvar, beauty je covek pravnik i novinar...

Cime se vi bavite?

bilo bi mi zanimljivo da uradim tu vrstu statistike na forumu.

;D

E, samo kad si mene zaboravila u nabrajanju...

E, neka si mene zaboravila :D

Ja sam chijev kolega, a cime se bavim..... jako je tesko reci.  ;D Recimo da se u firmi u kojoj radim i dalje trazi odgovarajuce ime za to zvanje.  :)

Za mene Marina već znaš jer smo kolege  :D  Student matematike, tačnije smera "matematika ekonomije" - nadam se najviše još mesec dana  ;D  Stiže diplomski...

Diplomirani geograf. Trenutno sam prosvetni radnik. Sad sam na postdiplomskim za turizmologiju...

Poslovni fakultet (nekadašnji fakultet za Finansijski menadžment, bankarstvo i osiguranje), Singidunum, juče diplomirao

Čestitke elefteros.

Hoćeš li da počastiš ljude sa foruma? Red je.  :)

Ja sam apsolvent škole za projektni menadžment. Takođe sam i propali student književnosti.

Бавим се освешћивањем Себе и избављењем из овог илузорног света.

Дакле, луфтика.

jao vi svi nesto pozavrsavali... ;D

Ja sam srednjoskolac, elektrotehnicka u novom sadu. nezaposlen, zivim na racun roditelja.  zvizhd

Imam svoju firmu. Bavim se konsultantskim uslugama za mala i srednja preduzeća. A kad konkurišem na nekom tenderu gde traže CV šaljem im ga na 4 strane. Svašta nešto sam radio...

bavim se privatnim poslom, zastupam dve americke firme za Srbiju i okolne zemlje, nije veliki posao ali moze da se zivi od njega. Pored toga sam i studen (ako zavrsim projekat na u narednih 10 dana  ;D ) III godine doktorskih studija na FTN u Novom Sadu. I bavim se jos svasta necim, sto rece wayloh kad sastavim CV ima 4 strane ali se ja uvek trudim da svedem sve na dve  :angel:

Ja sam i dalje student, saobracaj na novosadskom ftn-u, apsolvent po treci put... a inace: Ich bin serbisch bandit sto bi rekli T&P

Ја сам студент а да бих скупио паре за путовање бавим се кичма трансом. ;D

ja sam večiti student Niškog ETFa i danguba što žicka za alkohol, a gostim ljude u hostelu, i operaterima mobilne telefonije neke softvere opravljam za velike pare. Takodje, mrzim Kiku.

Prevodilac...sada freelance...prevodim dosadne tekstove, tabele i kojesta...i trazim zanimljiviji posao..dok ga ne bude, putujem..